dilluns, 18 de juny del 2018

El CAC nové per equips al campionat de Catalunya Màster

Veure les imatges de Jaume Hernández

Aquest diumenge passat a les pistes d'atletisme de Castellar del Vallès s'han realitzat els Campionats de Catalunya màster per equips amb la participació del CAC masculí que ha quedat novè de Catalunya tot demostrant la millora respecte a la pista coberta (on foren dotzens) i amb l'objectiu d'aconseguir en un futur consolidar un gran equip masculí i crear un femení (que està quasi a punt).
Els resultats del diumenge són molt bons com els segons llocs de Josep Obrador als 5000 m. marxa i de Xavi Planas als 3000 m amb excel·lents marques o d'un fort Joan Bea al disc també fent molt punts o Chema Cañadas als 1500 m o un sorprenent fondista (de fet, és un equip amb un 80% de fondistes reciclats i és un gran elogi!!!) transformat en saltador de llargada amb una extraordinària marca de 5.88 (nou rècord CAC de veterans!!!), la resta molt bé com David Jaen als 800m, el ponderós Mohamed el Haddad amb 1'02" en un 400m!!!, l'alçada de Xavi Estebanell, la javelina d'un super Juan Pedro López o el pes de Josep Maria Bea als 76 anys!!!! o els dos equips de relleus amb bones marques o ... una menció especial per als 100m de Jonathan López i els 200m de José Fructuoso amb trencaments fibrilars a meitat de la prova i van arribar a la fi de la cursa coixos i últims destacats, però un punt més per al CAC!!! L' ESPERIT DELS GRANS CAMPIONS!!!!!
Cal dir-ho : els veterans del CAC que han fet la història de l'atletisme català els darrers 60 anys i aquest diumenge estaven competint (felicitacions al Pratenc pel seu gran triomf) són el gran tresor patrimonial de l'esport castellarenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada