diumenge, 25 de novembre del 2018

Xavi Planas el rei del 41è Cros de Castellar 30è Memorial Pere Hernández

RESULTATS del 41è Cros de Castellar - 30 Memorial Pere Hernéndez

Pòdium amb Redouan Rouaz (2on), Xavi Planas (1er) i David Gallego (3er)
El diumenge 25 de novembre es va realitzar el 41è Cros Vila de Castellar 30è Memorial Pere Hernández al clàssic circuit de les pistes d'atletisme del Parc de Colobrers organitzat pel Club Atlètic Castellar amb un horari de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda i amb uns 580 inscrits de tot Catalunya.

L'èxit és la consolidació de la bona d'organització del CAC i l'atractiu de tantes curses, circuit amb una catifa verda degut a les moltes pluges i amb tants bons premis (els coneguts pernils i, a més, es repartiren més de 500 bosses amb premis, per exemple).

La cursa reina en dones l'ha guanyat l'Encarna Núñez atleta històrica del C.A. Granollers amb un temps de 25' 31" i en homes sèniors guanyà l'atleta del CAC Xavi Planas amb una cursa excepcional aconseguint el primer lloc absolut, fita nova a la història del CAC. Cal valorar també positivament la bona actuació de Jordi Graells (8è) millorant quasi dos minuts la seva marca a la prova i demostrant un gran estat de forma.

A més de la gran actuació del CAC en sèniors, els èxits de pòdiums del CAC vingueren en moltes proves com ara el gran duet de sub18 amb un 1er lloc d'Ainhoa Roldán, 2n de Berta López.
3er de Paola Clermont en sub16 i 9è Júlia Giba. En sub16 masculí guanyava Jan Casamada i en sub18 1r lloc de Marc Garriga.

En la prova dels veterans Yolanda Vilarraso ha estat tercera i en homes han participat Mohamed El Haddad (8è), Daniel Castellanos (14è) i Javi López (18è).

En benjamins gran èxit del CAC amb el triomf de Marc Sánchez i  6è lloc del rapidíssim Marc López, acompanyats d'Eric Perernau, Eric Garcia, Bernat Olive i Norbert Fortes. En noies corrien Daniela Gaitan, Noa Paredes i Vinyet Clariana.

D'alevins Ricard Martori fou el millor del CAC en una cursa multitudinària on va acabar 15è seguit d'altres castellarencs com Roger Martin, Feliu Homet, Marc Vilatersana, Marc Gil, Martin Barrero, Jan Lechado i Roger Rius. En alevines la Lucia Zorrilla fou la desena en una gran cursa seguida de Mar Franch i Marina Alcalde.

En infantils cal destacar la gran participació i la molt bona cursa de Laia Romero que aconseguí un setè lloc final en una prova d'enorme competència i acompanyada Eva Andreba, Xiaodan Avellaneda, Gina Torres, Júlia Paul, Laura Martínez, Alba Arribas, Noa Rosa, Zoe Tello, Carla Serral i Laia Ribera. En nois infantils Saul Corral (gran novè lloc), Antoni Bono, Alejandro Alcalde, Pol Fortes, Arnau Quesada, Dani Camargo, Daniel Sánchez, Eric Sánchez, Akram El Haddad foren els representants del CAC.

En total 8 pòdiums del CAC, podem dir que pràcticament ha estat la millor actuació de la història del Club Atlètic Castellar.

Gran ambient i grans resultats en aquest diumenge amb l'entrega dels premis als pòdiums a càrrec del Director Tècnic Esportiu del CAC,  Josep Obrador les germanes del recordat Pere Hernández, Maria i Manuela (a les quals se'ls va fer un sentit homenatge pel 30è memorial), i l'alcalde Ignasi Giménez acompanyat dels regidors Nakor Bueno i Pepe Leiva.

1 comentari:

  1. Hola!
    Felicitats per l'organització del Cros. Una pregunta, teniu fotos de les diferents curses?
    Gràcies.

    ResponElimina