diumenge, 2 de desembre del 2018

Xavi Planas 6è a la Mitja Marato de Figueres, Chema Cañadas 2on al 18è Cros de Salt i Jonathan López fa la seva primera Marató a València.

Xavi Planas amb els seus fills
Amb un gran nivell de participants s'ha celebrat aquest diumenge 2 de desembre la 3ª Mitja Marató de Figueres on hi ha participat el fondista del CAC Xavi Planas que ha tingut una gran actuació en el circuit de Figueres a Peralada arribant 6è amb una gran marca personal d'1h10'12". Tot i que per problemes d'organització s'han fet 400 metres menys, és una excel·lent marca que fa pensar amb grans resultats per aquesta temporada.

Chema Cañadas, al pòdiumm de Sant (2on)
Chema Cañadas segueix assolint èxtis, aquesta setmana al 18è Cros del circuit Gironí de Salt on ha assolit la 2ona posició final a la categoria màster. Aquesta vegada ha estat acompanyat del company del CAC David Jaén que ha arribat 9è.

Jonathan López a València amb els seus fills
Avui s'ha celebrat la Marató València 2018 amb un record de participació de 22.000 atletes, entre ells l'atleta local Jonathan López amb una marca de 3h16'. Jonathan ha estat entrenador del CAC i durant molts anys divulgador de les decatlons, també ha estat un dels millors atletes catalans en especialitats com la llargada, javelina o els 100m. Aquest any s'ha proposat el repte de fer una marató de 42.195 metres i avui ho ha aconseguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada