dijous, 2 de maig del 2019

Ana Carreira i Xavi Planas guanyen la 30a Milla Urbana de Castellar

Pòdium dels masters Chema Cañadas, Xavi Planas i Óscar Beltran

Pòdium open femení d'Anna Olivé, Montse Rodríguez i Mònica Códoba
 Aquest dimecres 1 de maig a la Plaça Major de Castellar s'ha tornat a fer la milla urbana organitzada pel CAC, la segona milla amb més edicions de Catalunya i la quarta de l'estat espanyol.
Aquest any han estat nou curses des dels més petits fins las més grans que van gaudir d'una tarda primaveral amb molt bon ambient atlètic al Centre de Castellar.

Amb promoció des de les escoles i donant suport al projecte Suma+, 146 participants van realitzar des d'una volta els més petits de 600m. fins a la milla dels 1.609m. els més grans on guanyaren en dones la nova atleta del CAC Ana Carreira amb un bona marca de 5.20 per davant de la juvenil Ainhoa Roldán i l'atleta de la JAS Ainara Reyes, mentre en veteranes s'imposava Carmen España i en cadets Paula Pi, Júlia Giba i Alba Cuadras. 

En homes va ser una cursa de gran nivell i molt emocionant per acabar imposant-se Xavi Planas, per vuitena vegada, per davant d'un combatiu Chema Cañadas i un fort Jordi Graells que acabà tecer, i primer senior, darrera apareixia el tercer veterà Oscar Beltrán, el primer junior, en Marc Garriga, el primer cadet, en Jan Casamada, el quart veterà, Mohamed el Addad, el segon sènior, Gerard Arderius, el tercer, Àngel Vilalta, i les dos promeses juvenils, Lluís Toledo i Eric Avellaneda.
En sub-8 masculí, Pablo Ibáñez (2:34,11) del FEDAC, s’emportava la victòria i Berta Segarra (2:49,46) del CEIP Bonavista ho feia al femení. Marc López (04’11,99, CEIP Bonavista) i Daniela Gaitán (04’46,43, CEIP Sant Esteve) ho feien a la sub-10.

Lucía Zorrilla (6:40,30) del Mestre Pla i Sergi Reyes (6:01) de la JAS eren els campions en sub-12, mentre que al sub-14, Laia Romero (6:35,08, INS Castellar) i Martí Bertran (05:28, IES Puig de la Creu). 

La representant de Suma+ Castellar amb el
premi metàl.lic que li van cedir les escoles
La festa va acabar amb la cerimònia d'entrega de premis per part del president del CAC, Xavi Arderius, l'alcalde (i corredor també de la milla) Ignasi Giménez acompanyat del regidor Pepe Leiva i les representants de Suma+ Castellar, que van entregar les medalles als tres primers de cada prova i una ajuda a les escoles per la seva participació que va ser donada al projecte Suma+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada