dilluns, 18 de novembre del 2019

Diada del CAC 2019




El dissabte 16 de novembre va ser un dia gran per a tota la família del Club Atlètic Castellar perquè es va celebrar la Diada del Club. A partir de les 10:00h a les pistes d'atletisme municipal es van realitzar una sèrie de proves ofertes amb tot el col.lectiu d'atletes de promoció que va acabar amb la tradicional cursa de 800 metres amb refrescos galetes i cava a recta i contrarecta. 


La festa va continuar al migdia a l’Espai Tolrà amb el dinar que va reunir unes vuitanta persones entre atletes, entrenadors i familiars, per passar a les postres i a l'entrega dels trofeus als quaranta nous rècords del CAC a la temporada 2018 (molt meritoris amb 41 anys d'història) i un record per a tots els atletes i col·laboradors. A més, es va fer un petit homenatge a una persona entranyable de l'entitat, la Maria Hernández, la iaia del CAC, sempre animant a totes les curses regalant caramels als esforçats atletes menuts i fent xocolatades després de concentracions i entrenaments a les pistes.
Una nova gran diada del CAC.

Fotos de la diada 
El 22è cros de Girona s'ha realitzat aquest diumenge 17 de novembre amb una notable participació a la prova de veterans d'entre 35 i 45 anys on hi ha hagut la presència de l'atleta castellarenc del CAC Xavi Estebanell que en una prova sobre 4.100m. guanyada pel barceloní Ignasi Gironès, en Xavi ha estat 19è amb 15' 55".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada