diumenge, 29 de desembre del 2019

Carmen España i Jan Casamada guanyen la Sant Silvestre de Castellar del Vallès


Fotografies
Classificació

Malgrat estar envoltats de Sant Silvestres molt a prop de Castellar del Vallès (Sabadell, Sant Cugat, Barcelona, Sant Llorenç Savall, Mollet, Masnou, Lloret, etc) el diumenge passat 29 de desembre a les 11:00h, a les pistes municipals d'atletisme de Castellar del Vallès es va tornar a viure una bona cursa amb la 10ena edició de la cursa de Sant Silvestre de Castellar. Aquest any com a novetat hem tingut el canvi de dia, sempre s'havia fet el 31 i d'hora perquè sempre s'havia fet a la tarda.

Aquest cursa de 4,5 km organitzada per l'ONG castellerenca ESCOAC i el CAC va congregar 50 incrits i força públic que van poder gaudir de l'ambient atlètic i esportiu popular en un acte que donava suport a l'organització OPEN ARMS, ja que els beneficis de la inscripció (5€ mínims per corredor inscrit) serien per aquesta organització.

Des de la vessant esportiva cal dir que el circuit llarg era d'aproximadament 4,5 quilòmetres i consistia en fer 3 voltes a una part del circuit de cros. A la cursa de seguida es va veure que a nivell masculí hi hauria una lluita entre dos atletes locals, Oscar Bertrán i Jan Casamada, sent finalment Jan el guanyador, que ha aprofitat la major capacitat de canvi en curses ràpides. Darrera en tercer lloc un recuperat Mohamed el Haddad i en quart lloc el maratonià José Pérez. A l'apartat femení la guanyadora ha estat l'atleta castellarenca veterana Carmen España, en molt bona forma, seguida de Paula Pi i Paola Clermont, cada cop més forta com la tercera, A més es veieren molts atletes corrents de valent com , Martí Bertran, Berta López, Jordi Romero, Laia Romero, Joan Creus, Ignasi Giménez, etc.

Des del Club Atlètic Castellar es vol donar les gràcies al president d' ESCOAC Joan Màrmol per haver aconseguit organitzar una prova solidària durant deu anys seguits per finalitzar l'any corrent.

1 comentari:

  1. Pensava que la cursa es celebrava el dia 31 com cada any... Doncs aquest any ens hem quedat sense Sant Silvestre... Una pena, intentarem estar atents al proper any.

    ResponElimina