dilluns, 26 d’abril del 2021

Antonio Bono i els controls de promoció de dissabte, el més destacat del cap de setmana

L'atleta del CAC Antonio Bono, campió de Catalunya a la milla urbana en categoria M45

Aquest diumenge passat s' ha celebrat a Canet de Mar el  Campionat de Catalunya absolut i màster de milla urbana amb la participació de 4 atletes del CAC amb grans resultats

A la cursa M-45 el nou campió català és l' Antonio Bono amb 5.04.0 tornant a refrendar el seu gran currículum i la bona forma actual d' aquest gran atleta veterà del CAC

Altres veterans també ho van fer molt bé i a la mateixa categoria M. El Haddad va ser sisè amb 5.19o i en M-40 O. Rico fou 11è  amb 6.34.0.

Per últim, un gran Xavi Planas, que hagués guanyat per marca la seva categoria de màster, va participar a la prova absoluta catalana i va acabar amb un fantàstic sisè lloc amb 4.44.0

Video de la prova M45

Video de la prova M35-40

Video de la prova a categoria absoluta

Antonio Bono, recollint la medalla

Excelents marques del CAC al control de promoció Sabadellenc

També el dissabte va ser testimoni a les pistes municipals d' atletisme de Sabadell d' un control de promoció on una bona colla d'atletes del CAC van fer molt bons registres.

Als 600m sub14 femení feren un trident espectacular les noies del CAC i guanyà la prova  amb una increible marca la Ivette Ortuño amb 1.41.1 tot seguida de la Lucía Zorrilla amb 1.50.2 i la Irati Hernández amb 1.54.6 i a la mateixa prova un mica més enrera arribava la Mar Franch amb uns bons 2.01.1

Al marge d' aquest gran èxit, s' hi veieren molt bones actuacions com la Marina Alcaide als 150m. en 22.9, la laia Perales als 1000m. amb 4.39.8, els corredors de 80m. tanques Pol Saperas amb 14.3 i Alexander Gornic amb 18.6.

Per una altra banda un cada dia més fort Oscar Guijarro deixava un gran registre en 200m amb 24.78 amb -2.9 de vent en contra!!

Pau Estapé (1.49.52) i Pol Fortes (1.53.89) es defensaven molt bé als 600m , emntre en noies li feien la rèplica la Noa Rosa amb 2.04.26 i la Laura Martínez amb 2.11.35.

També, per últim,  va destacar guaqnyant la prova de 100m. la Júlia Paul amb 13.73 per 3.67 de l' Alba Arribas a llargada.

Al següent enllaç trobareu algunes fotografies de les proves de dissabte a la tarda