dilluns, 5 de juliol del 2021

Lluís Toledo 12è d'Espanya


El Campionat d'Espanya sub20 s'ha realitzat aquest cap de setmana a la localitat osquenca de Montzó on ha participat per mínima assolida l'atleta de salt d'alçada del CAC Lluís Toledo que ha acabat 12è amb una marca d'1.84. En una llarga temporada Lluís Toledo ha fet el rècord absolut de salt d'alçada de Castellar del Vallès amb 2.00; a les terres del Cinca no ha tingut sort i ha quedat lluny d'una marca que l'hagués portat a les primeres posicions.


XAVI PLANAS SEGON AL MEETING DE LLORET

Xavi Planas competint al Meeting de LLoret 

Xavi Planas arribant en segona posició

Aquest dissabte 3 de juliol Xavi Planas ha tornat ha tenir una gran actuació i ha acabat segon al Meeting de LLoret a la prova de 5000m amb una fabulosa marca de 15.06.00 a només dues dècimes del seu rècord absolut de la distància dins del CAC.

LES LLANÇADORES DEL CAC AL CONTROL DE GAVÀ

També aquest dissabte a les pistes d'atletisme de Gavà s'ha fet un Critèrium de llançament amb força participació i bons resultats de les atletes del CAC com ara Júlia Muñoz que se supera cada dia i ha arribat a marca personal de llançament del martell amb 41.71 o la Carla Serral que ha estat cinquena a la mateixa prova amb 42.58, a només 36 centímetres del seu gran rècord o el segon lloc de la Laia Ribera llançament de pes amb 10.68. Per últim, cal esmentar la tornada a la competició, després d'una lesió de llur entrenador Joan Bea amb uns bons 45.21 al llançament de martell.

ELS VELOCISTES DEL CAC AL SERRAHIMA

També alguns velocistes del CAC han participat aquest dissabte al control del Serrahima i ho han fet d'allò més bé amb marca de temporada als 200m. per un cada dia més consolidat Òscar Guijarro amb 24.36 i per un potent Franc Fernández amb 24.44, mentre també millorava la Carla Mata als 100m. amb 14.75 a així com el veterà Marc Villanueva a la mateixa prova amb 12.23.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada