MONTSE RODRÍGUEZ I JAN CASAMADA GUANYEN L' 11È CROS SOLIDARI

La Sant Silvestre de Castellar tornà, després de la desaparició el 2020 per la pandèmia, en la seva 11ena edició aquest 31 de desembre a les 18h. amb nous positius elements com el concert de la Coral inclusiva Pas a Pas que animà de valent l'ambient i als atletes mentre s'escalfaven per córrer els 5 Km de cros.

Actuació de la Coral Pas a Pas

Es van recollir 160 Kg de menjar fruit de les inscripcions i aportacions voluntàries.

En total (entre grans i petits) hi va haver 70 participants que s'esforçaren de valent. La cursa dels grans va ser guanyada en categoria femenina per l'atleta del CAC Montse Rodríguez tot seguida de joves promeses com la segona, Ivet Ortuño, i la tercera, Marta Alba. En categoria masculina el campió també fou del CAC amb un espectacular Jan Casamada que superà a un fortíssim Marc Otero (JAS) que venia de guanyar la cursa del riu Ripoll del dia de Sant Esteve, tercer fou l'atleta calderí David Pozo i darrera alguns castellarencs i atletes del CAC de molt nivell: Marc Garriga, Marc Gallego, David Pérez, Mohamed el Haddad, Oriol Rico, Adrià Sánchez, Dani Camargo, David Fortes, Oscar Bertrán, Xavi Amigo, Xavi Gual i també els regidors Joan Creus, Nakor Bueno i l'alcalde Ignasi Jiménez.

L'ATLETA DEL CAC XAVI PLANAS SEGON A LA SANT SILVESTRE DE SABADELL

Una hora abans de la Sant Silvestre de Castellar se celebrà el divendres passat la mateixa cursa a Sabadell sobre 5km que tingué com a atleta destacat el corredor del CAC Xavi Planas que realitzà una gran marca en 5km. de 15'16" que li generà una gran segona posició final. Cal assenyalar que altres del CAC també ho van fer molt bé com Mohamed el Haddad 13è amb 17'02"Òscar Bertrán 19è amb 17'32" i Javi López amb 18'13".