dilluns, 7 de març del 2022

EL CAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT I PER EQUIPS

A Caldes de Montbui al circuit de la Torre Marimón s'ha celebrat aquest diumenge al matí el Campionat de catalunya de cros curt io per equips que a la prova absoluta ha comptat amb 150 participants i entre ells ells el veterà del CAC Mohamed el Haddad Benimram que ha fet un bon temps de 13'12" en 4km. tot quedant dels primers màsters en una cursa dominada pels sèniors.

PAOLA CLERMONT AL CAMPIONAT D'ESPANYA A VALÈNCIA

Aquest dissabte passat s'ha celebrat el Campionat d'Espanya d'atletisme en pista coberta a València i a ell va poder accedir amb mínima la recordwoman castellarenca Paola Clermont als 1500m i va participar a la tercera sèrie del 1500m. tot acabant-la en 4.59.23 que no li va donar accés a la final, però va ser la 14ena millor marca estatal de la competició; un gran resultat d'Una de les grans promeses de l'atletisme local.

TRES ATLETES DEL CAC A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB14

Aquest dissabte 5 de març s'ha celebrat a la pista coberta de Sabadell la fase prèvia dels Campionats de Catalunya d'atletisme sub14 on tres atletes del CAC han assolit la classificació per la final del 20 de març. Concretament ha estat a la prova de 2000 metres marxa on en una gran cursa la Daniela Gaitán ha quedat segona amb un nou rècord del CAC amb 11.21.58 i, a més també, ha classificat amb nova marca personal la Núria Blanco amb 12.52.22. També ha passat a la final per partida doble la Ivet Ortuño als 600m. amb nou rècord CAC d' 1'43"94 i a la llargada amb 4.41, per últim també ha participat amb un bon llançament de pes l'Ismael el Haddad amb 6.61