dilluns, 2 de maig del 2022

LAURA VÍLCHEZ I JORDI TORRENTS GUANYEN LA 31ª MILLA URBANA DE CASTELLAR AMB LA 1ª CURSA INCLUSIVA

Aquest diumenge 1 de maig a la Plaça Major de Castellar s'ha tornat a fer la milla urbana organitzada pel CAC, la segona milla amb més edicions de Catalunya i la quarta de l'estat espanyol, després de dos anys sense poder realitzar-se per la pandèmia.

Aquest any han estat nou curses des dels més petits fins las més grans que han gaudit d'una tarda primaveral amb molt bon ambient atlètic al Centre de Castellar i amb una cursa nova, la inclusiva que ha congregat a les 5 de la tarda alguns atletes entrenats al CAC dins del projecte del foment esportiu dins la diversitat de col·lectius amb determinats trets diferencials. En la cursa hi han participat 5 atletes i el primer ha estat en Raul Anastasio, segon David Cano i tercera Daniela Gila, seguits d'Oriol Rodriguez i Ismael López.

Amb promoció des de les escoles i donant suport al projecte Suma+, uns 100 participants van realitzar des d'una volta els més petits de 600m. fins a la milla dels 1.609m. els més grans on guanyaren en dones la castellarenca campiona d'Espanya Laura Vílchez (Irunwith Leiva) amb una gran marca de 5.24 per davant de la sub 18 Paola Clermont i la sub20 Paula Pi, mentre en veteranes s'imposava Montse Rodríguez i en sub18 quedà segona la Laia Romero i tercera la Júlia Giba i en sub 16 la Irati Hernández, mentre la Laia Jam ha estat la triomfadora en sub23.

En homes va ser una cursa de gran nivell i molt emocionant dominada en tot moment pel gran atleta castellarenc Jordi Torrents (4.29.0), per davant d'un combatiu Jan Casameda (1r Sub20) i un fort Martí Bertrán (Sub18 i darrera en aquesta categoria Saul Corral i LLuís Garcia), mentre Marc Garriga que acabà primer sub23, i darrera apareixia el primer veterà local Antonio Bono, el segon Oscar Beltrán, i , el tercer veterà, Mohamed el Addad.

En sub-8 masculí, Roger Cabestany (2:42,11) del del CAC, s’emportava la victòria i Bruna Campí (2:34,46) del CAC ho feia al femení. Quim Chamanel (04’11,99, CEIP St. Esteve) i ho feia a la sub-10. Sara Sáez (6:40,30) del CAC i Carles Moreno (6:01) del CAC eren els campions en sub-12, mentre que al sub-14, Ivet Ortuño (6:35,08, CAC) i Martí Estrada (05:28, IES Castellar).

Per últim a l'Open la Mònica Córdoba en fèmines i Iván Castellanos en homes han estat els guanyadors. La festa s'ha acabat a les 19h15' amb l'entrega de les medalles als tres primers classificats de cada categoria per part de l'alcalde de Castellar Ignasi Jiménez, el regidor d'esports Nakor Bueno i el d'educació Joan Creus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada