dilluns, 4 de juliol del 2022

BERTA LÓPEZ SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA SUB20 ALS 800M I BRONZE ALS 400M. OLEGUER MARTÍNEZ BRONZE A LA PERXA





A Lleida un calorós diumenge de 3 de juliol s'han celebrat els Campionats de Catalunya sub20 amb bona participació del CAC i grans resultats locals amb una fortíssima Berta López que ha arribat al moment més àlgid amb la millor de les formes possibles i ha quedat segona de Catalunya a la prova dels 800m. amb un nou rècord absolut del CAC (aquest any superat 4 cops) amb un temps de 2.20.01 en una emocionant i molt apretada cursa. A més, la Berta s'ha recuperat molt bé i ha estat tercera als 400m. amb la millor marca de la temporada: 1.00.76.

En el mateix sentit s'ha de parlar del saltador de perxa Oleguer Martínez que amb un nou rècord personal de 4.00 ha assolit la tercera posició ex-aquo amb l'atleta del Sant Cugat Eduard Ruiz.
De la resta de participants del CAC, malgrat no assolir els dificilíssims pòdiums també cal parlar molt bé com el quart lloca de Paula Pi als 3000m. obstacles, igual posició de l' Ainhoa Roldán als 3000m. , el cinquè lloc de la Júlia Muñoz al llançament de martell, el sisè d' Eric Haba als 400m. tanques i el setè lloc en una cursa molt especulativa de Jan Casamada als 1500m.

XAVI PLANAS BRONZE ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE LA MILLA URBANA
Fins a Palau de Plegamans s'han desplaçat quatre màsters del CAC per a participar aquest diumenge als Campionats de Catalunya de milla urbana on han tingut una gran actuació davant l'èlit catalana i Xavi Planas ha assolit una nova fita a la seva extraordinària i longeva cursa esportiva a l'arribar tercer als màsters sub40 amb 4.45, per un quart molt meritori lloc d'Antonio Bono amb 4.55, un vuitè lloc de Mohamed el Haddad amb uns notables 5.11 i una vintiquatrena posició i una superació constant de marques d' en Quique Vallmitjana amb 5.42.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada