dilluns, 27 de febrer del 2023

 ONZE  MEDALLES DEL CAC ALS CAMPIONATS MASTERS DE CROS A SANT CELONI

Cada setmana que passa els veterans i veteranes del CAC se superen i si la setmana passada a la pista coberta de Sabadell estiguren en un constant d' assolir títols ara ha estat el torn al Campionat de Catalunya de cros celebrat a Sant Celoni on fins a onze vegades han pujat al pòdium atletes del Club Atlètic Castellar.

Començant per les noies dir que la Montse Rodríguez continua amb una forma excepcional i en una gran demostració de força acabà segona de la cursa màster femenina:


Continuant amb l' equip de cros de relleus mixtes on la mateixa Montse juntament amb la S`nia Cerdán, Mohamed el Haddad i l' Antonio Bono també acaber segons:



Continuant amb l' equip de cros masculí on Antonio Bono, Mohamed el Haddad, Oscar Bertran i Enric Vallmitjana foren tercers. Però a més l' Antonio Bono fou tercer de Catalunya a nivell individual, mentre l' Òscar Bertran fou dotzè, Moha el Haddad 15è i Enric Vallmitjana 27è.

Per últim cal destacar la gran actuació de Xavi Planas que fou segon al campionat de Catalunya de cros sub40, mentre Dani Castellanos catorzè, Xavi Estebanell dissetè i Raul Martínez vintè.

Estem davant d' un dels grans moments de la història de l' atletisme veterà castellarenc tant per la qualitat de registres i títols, tant per la quantitat de partcipants i assiduitat com pel molt  bon ambient que generen a les pistes castellarenques.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada