dilluns, 6 de març del 2023

 

TORNA LA CORRIOLS AMB LA NOVENA EDICIÓ I UNA GRAN FESTA DE LES CURSES DE MUNTANYA
Després d'una gran vuitena  edició el 2002, diumenge 5 de març va tenir lloc pels rodals del Vallès Occidental la 9a edició de la cursa de muntanya amb més èxit organitzada pel CA i 25ena cursa de muntanya si comptenmels anys anteriors amb la Pujada i baixada a catafalch. La cursa s'iniciava a les 8:00h 30'  a les pistes d' atletisme amb sortida nova i ampliació del circuit fins als 33km., i molt ambient ; amb els més de 300 participants inscrits i el gran nombre de col·laboradores del club, fins a 85 voluntàries, totes amb il·lusió de viure una jornada esportiva apassionant, amb un temps força calorós.

El resultat a nivell organitzatiu i a nivell esportiu no deixa indiferent al CAC que, un any més, assoleix l'esdeveniment amb molt bon èxit esportiu a tots els nivells.

Mentrestant, a la cursa reina, que aquest any s'allargava fins als 33km ha estat 1r Juanjo Pinilla (Sabadell), 2n Elies Resina  (La Roca del Vallès) i 3r Ferran Gascon  (Caldes de Montbui). A la categoria femenina, la primera dona ha estat Alba Alemany (Vilafranca del Penedès) seguida d' Ariadna Casajoana  de Terrassa i Belen Simarro d' Alella. 
RESULTATS 22K

Per una altra banda, a la cursa de 22km el campió ha estat el castellarenc del CAC  Karim Cabeo treient molta distància al  segon, el rcastellarenc Jordi Ruiz metre tercer ha estat Victor Saavedra de Barcelona. En dones el triomf se l'ha endut la Mercè Arcos de Sant Cugat seguida de la Ivet Figueres de Sant Feliu  i completant el pòdium l' Ina Sociats de Sant Pere d' Arquers..

 RESULTATS SPRINT

També s' ha realitzat una cursa sprint de corriols de només 7km guanyada per Carlos Pérez de Gavà i en fèmines la maite Ríos de Terrassa.RESULTATS 15K

També destacar la participació de fins a 34 valents i valentes a la Mini Corriols, cursa infantil de 1300m, que van fer el recorregut que duia per prop de les pistes  i on els 3 primers en creuar la meta han estat l' Alex Castellanos,, Hugo Ariño i Saul Tomás.. El podi Femení ha paula Sánchez 1a, Mariona Tomás 2a i Jana Rojas 3a..
Aprofitem per avançar-vos l'enllaç al reportatge fotogràfic que hem anat realitzant durant tot el matí. També podeu consultar els detalls de les curses d'adults en aquesta web.


 Aquí tots els resultats:https://drive.google.com/file/d/1wH_0bgNAW7kymPpFDzg5jQpACQweZEoJ/view

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada