dilluns, 1 de maig de 2023

GRAN ACTUACIÓ DEL CAC A LA PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA


A Sant Celoni una plujosa tarda de diumenge 30 d' abril ha hagut una gran actuació del CAC a la Lliga grup C, a la qual s' havia ascendit l' any passat, a l' aconseguir acabar quart per equips amb 323,5 punts que dona moltes esperances de mantenir la categoria i certs somnis de poder ascendir davant la igualtat dels equips a la jornada final a disputar el diumenge 14 de maig a les pistes de Castellar del Vallès.

Aquesta puntuació és deguda a grans actuacions individuals i a les grans aportacions d'un equip format per 38 noies i nois que del primer a l últim van fer un esforç de valents per aproximar-se al millor dels resultats des d' illustres veteranes i veterans fins a noies i nois de 15 anys el van fer d' allò més bé.

Cal començar pel guanyador dels 5000m. que fou Xavi Planas amb una marca estratosfèrica de 15.05.91 que el col.loca primer al rànquing espanyol d' aquest any a totes les categories màsters i acompanyat pel sempre complidot Mohamed el Haddad que acabà vuitè dels 16 corredors (dos per equip) i en fèmines a la mateixa prova una fantàstica Montse Rodríguez feia una gran marca personal de 19.31.68 que la catapultava a una gran quarta posició final.

També als 1500m. hi hagué lluiment del CAC en fèmines amb la forta Paola Clermont que acabà segona i acompanyada per la Júlia Giba que acabà en una gran vuitena posició final mentre dels homes en la seva primera incursió Saül  Corral realitzava uns explendits 4.04.86 que el feien acabar quart i vuitè l' incombustible veterà Antonio Bono.

Als 400m. també es va defensar molt bé el CAC amb unes fèmines que acabaren setena i vuitena , Laia Romero i Berta López respectivament i uns nois on un rapídíssim Adrià Bernal marcava uns fantàstics 52.84 i Lluís Garcia també responia amb 54.05.

Un dels altres triomfs individuals del CAC es va donar en llançaments concretament en pes femení on la Laia Rivera guanyà amb contundència i acompanyada de la reciclada Carla Serral  que acabà setena , mentre de nois  es veié en disc un fort  Oleguer Martínez amb 27.40 i acompanyat pel velocista reciclat Víctor Candela que complí amb 18.83. En aquest sentit més reconversions es veieren amb el llançament de martell on els històrics fondistes David López i Jordi Graells compliren amb bones marques, mentre, per últim, fou molt valorable a javelina  el quart lloc de la Júlia Muñoz i darrera completant un bon equip la Laia Jam.

En quant a salts es defensaren força bé en perxa l' Alba Reig i la Marina Alcalde , mentre en llargada  brodava una grandíssima actuació la Lucia Zorrilla amb un tercer lloc i uns explendorosos 4.74 i acompanyada de l' Anna Parada i de nois vingué un altra gran triomf del CAC en alçada amb Lluís Toledo i acompanyat de Roger Martori , mentre en triple es defensava Alejandro Alcalde.

De velocitat es veieren bones actuacions als 100m. amb Pol Sapreas, Antonio Bono, Júlia Paul i la debutant Ivet Ortuño, mentre en tanques responia Eric Haba, Dani Guijarro, Alba Eguía i Maxi Chacón, tot acabant els relleus amb algun canvi final. 

Un bon equip que esperem tingui una bona cloenda a Castellar el proper 14 d' abril 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada