dimecres, 5 de juny del 2024

Nota de condol

El Club Atlètic Castellar es suma a les notes de condol expressades desde diferents àmbits de l'atletisme català, al voltant de la mort, de manera sobtada, del president del Club Atletisme Gavà, Bernat Peso.
Bernat Peso, president del Club Atletisme Gavà (autor fotografia: Els Brugers)

Peso era president del Club Atletisme Gavà des del 2012, però la seva dedicació a l'atletisme anava molt més enllà. Va ser un dels fundadors de Carrer Lliure, l’únic mitjà de comunicació en català dedicat exclusivament a aquest esport.

També era un habitual de les competicions de veterans, especialment en el llançament de martell, encara que també havia competit en els 3.000 metres obstacles, una afició que va transmetre al seu fill, Víctor.

El seu esforç per organitzar competicions es veurà reflectit aquest cap de setmana en la vuitena edició de la Reunió de Velocitat Ciutat de Gavà. Va ser també el promotor del Critèrium de llançaments de la ciutat i del gran premi de Marxa. El Club Atletisme Gavà és un dels clubs que més competicions organitza, tant a nivell català com estatal.

La federació catalana ha destacat que "el club ha crescut, en gran part, gràcies a la seva personalitat incansable i propera" en la seva nota de comiat.

En l’àmbit professional, Peso, que residia a Castelldefels, va ser un dels fundadors de l’editorial Petit Camagroc, i també va treballar a l’Editorial Hispano Europea.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada