dimarts, 15 de juliol de 2008

ALBERT MORENO TERCER A ITÀLIA

El dissabte passat a Sasso Marconi (Bolonya) es va disputar l’encontre internacional juvenil d’atletisme a l’aire lliure entre les seleccions de la regió italiana d’Emília Romagna, la polonesa de Wielkopolska i la catalana amb dos participants per prova. Com varem informar, per la selecció catalana hi havia a la prova dels 400 metres la presència del corredor del CAC Albert Moreno que a terres italianes va tornar a tenir una bona actuació i va acabar tercer de la prova amb 51.13 , només superat pel sabadellenc, guanyador de la prova, Xavi Carrión amb 48.84 i el polonès Bogusz Jazsczak que acabà segon amb 49.91. En quant a equips Catalunya va quedar en total segona darrera Wielkopolska al quedar primera en categoria masculina i segona en fèmines. Una gran experiència i resultat per un dels atletes amb més projecció actual del Club Atlètic Castellar.

EL CAC SETÈ ABSOLUT ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE RELLEUS
El dimecres 9 de juny s’hi celebrà a l’estadi barceloní del Serrahima el Campionat de Catalunya absolut de relleus on el CAC va poder presentar un equip als 4x100 metres masculins únicament compost per juvenils. El resultat va ser el setè lloc amb un nou record personal de 44.63 per als Albert Moreno, Víctor Candela, Daniel Gómez i Marc Gómez que significa la segona millor marca del CAC a la història de la prova i a només cinc dècimes del rècord del CAC també aconseguit en un campionat de Catalunya absolut a Manresa el 2005 i també amb la presència d’un juvenil (Omar Vizuete) i un quart lloc final llavors. La notable gesta d’aquest equip de relleus juvenil s’afegeix al important nombre d’equips de relleus del CAC que han assolit pòdiums i ser finalistes en campionats absoluts i per categories.
A més aquest Campionat el van fer coincidir amb la quarta jornada del Trofeu Capmany on hi hagué representació del CAC als 1500 metres amb una gran actuació de Xavi Planas i un gran temps de 4.13.60, per 4.34.36 de Josep Margalef, per 4.43.51 de Jordi Graells que torna a la competició després d’una lesió de sis mesos i 5.08.25 del juvenil Eduard Escribano.


NOTA DE CONDOL


Hem rebut amb tristor la notícia de la mort d’en David Expósito Belchín. Des del Club Atlètic Castellar, volem fer arribar als seus familiars i amics el nostre sincer condol i transmetre als seus companys i companyes dels Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès el nostre suport més afectuós en aquests moments de pèrdua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada