dimecres, 9 de juliol del 2008

EL CAC AL CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL D’ATLETISME

A la ciutat andalusa d'Almeria es van disputar durant tot el cap de setmana passat els Campionats d'Espanya d’atletisme a l’aire lliure per a la categoria juvenil. En aquests campionats el Club Atlètic Castellar va poder accedir amb dos atletes que havien assolit les exigents mínimes de selecció. Així l’estadi Mediterráneo almerienc va ser testimoni de grans resultats per als atletes catalans amb 31 medalles i la bona actuació dels nostres representants locals. Per una banda, a la prova de salt de perxa femenina l'Alexandra Bayo va quedar setzena final al superar els 2,80 metres; per una altra banda, a les semifinals de 400 metres l'Albert Moreno va acabar tercer a la seva sèrie amb 51.26, a set dècimes de la seva marca personal, que no va ser suficient per poder accedir a una caríssima final (quatre sèries en semifinals). Així l'Albert quedà l’onzè d'Espanya ,mentre el nou campió és l'Albert Babi del Manresa. Cal dir que són uns grans resultats per aquests dos atletes del CAC el poder participar amb aquestes bones marques en la competició més important de l’any. Felicitacions.
ALBERT MORENO A LA SELECCIÓ CATALANA
El flamant sots-campió de Catalunya juvenil de 400 metres Albert Moreno ha estat seleccionat per representar Catalunya a l’encontre que es realitzarà a Bolonya (Itàlia) el proper 12 de juliol entre les seleccions juvenils de Emilia Romagna-Wielkopolska- Sasso Marconi i Catalunya. Es tracta d’una molt bona notícia que ve a refrendar el gran progrés de l’Albert el darrer any.
EL CAC AL 10È MEMORIAL LLUIS URIBE
Les pistes atlètiques barcelonines universitàries van ser el marc on es desenvolupà el dissabte passat el 10è Memorial Lluís Uribe amb una sèrie de proves atlètiques de gran nivell. En elles hi hagué representació del CAC amb la presència de Xavi Planas a la segona sèrie dels 800 metres on va quedar segon amb una marca de 1.03.59 molt a prop de la seva millor marca personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada