dilluns, 17 de novembre del 2008

EL CAC AL CROS DE RIPOLLET

La segona jornada de cros escolar es va disputar aquest dissabte passat al circuit habilitat a Mas Pitns a Ripollet amb una notable afluència de corredors i públic: les conseqüències van ser una sèrie de curses força multitudinàries a les quals va ajudar a ser així el nombrós col·lectiu d’atletes de promoció del CAC en un nombre de 62 corredors.

Començant per les noies grans , les cadets la millor va ser la Laia Catalan que estigué la quarta a l’arribada sobre un sinuós circuit de 2000metres, però les altres tres del CAC estigueren a prop: Maria Duran (8a), Alba Roca (12a) i Gemma Homet (14a), mentre de nois cadets es donà la participació de Gerard Castilla que acabà dotzè.

D’infantils estigué Á. Mata (8a), M. Ventura (14a), M. Bella (18a), M. Gibert (20a), P. Corral (21a) i M. Benedicto (26a), mentre en nois destacà el quart lloc de J. Torrents tot seguit de J. Losada (7è), D. Benitez (8è), J. Barrios (13è), G. Arderius (15è), P. Torrents (16è), D. Marí (23è), D. Manchado (24è) i R. Rusiñol (28è).

Pel que respecta a les alevines del nombrós grup de corredores la Sarai Alarcon estigué sisena per 10a C. Martínez, 21a F. Ors, 22a M. Haba, 25a G. Timoneda, 29a A. Guinart, 32a L. Hernández, 33a M. Fernández , 50a Z. Ors i 51a N. Reyes. Mentre que en nois un nou del Cac. ;Manel Rusiñol, sorprengué amb una gran cursa tot acabant tercer, seguit de V. Navarro 9è, I. Guillen 11è, D, Cabello 12è, E. Del Pino 13è, A. De la Torre 17è, A. Mata 20è, P. Manzano 41è i A. Pallarès 59è.

Els petits del club també varen obtenir molt bons resultats.
Començant pels nois benjamins en Suriol Avellaneda feu 5è en una molt complicada cursa, seguit de Joan Vives en el lloc 31, Anatoli Morin 33è, Alex Eguia 42è i Pol García en el lloc 74.

Les noies també van fer un bon paper en aquest cros amb molta participació. Aina Domingo encapçala la llista de les benjamines en 8ena posició, seguida de Aina Muñoz 11ena , Judith V.12ena, Naila Perea 24ena, Laura Miralles en 28è lloc, Alba Pascual 30ena seguida per Nara Oller 32ena.

Els prebenjamins tampoc ens van deixar indiferents, tot i que va ser una cursa molt complicada amb multitud de petits atletes. Dels nois en Igor Perea va fer 20è, i no tant sols això sinó que va protagonitzar una de les més divertides anècdotes: en Igor va finalitzar la cursa plorant i molt desesperat explicant que els altres nois el perseguien.

El següent dels del CAC va ser l'Eric Avellaneda 23è, seguit d'Abel Arrabal 29è, Joel Pallarésen 45ena posició i Bernat Pizarra 47è.

Les noies prebenjamines també van assolir bons resultats, encapçalades per l'Anna Barrios en un sorprenent 3er lloc, seguida de l' Alba Eguia en 4art lloc, Laia Santos en una molt bona 5ena posició, Alba Estebanell 7ena, Claudia Escobar en 8è lloc i la Txell Pascual en 9è lloc.