dimarts, 11 de novembre del 2008

EL CAC A LA PRIMERA JORNADA DE CROS ESCOLAR

Organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental va començar el dissabte passat el Campionat escolar de cros amb la celebració de la primera prova a l’habitual circuit del monestir de la salut.
Una molt bona quantitat d’atletes des de juvenils a prebenjamins del Club Atlètic Castellar es van donar cita a la prova amb algunes proves força concorregudes, Començant pels més grans, els juvenils masculins en una prova de quatre voltes i 3200metres de distància, tot corrent amb els cadets, el primer va ser el corredor del CAC Sergi Vellido que va fer una exhibició de poder i demostrà estar en molt bona forma, darrera d´ell aparegueren Gerard Arderius (2n), Marc Gamero (5è) i Marc Gili 7è, mentre que en cadets es van batre en les primeres posicions German Escolano que acabà tercer i Dani Garcia tot just darrera, mentre altres participants foren Marc Martín (6è), Francesc Fernández (15è) i Gerard Castilla (16è). Mentre de noies cadets va destacar la Laia Catalan que acabà quarta i darrera Maria Duran (9a), Irene Sánchez (10a), Alba Roca (11a) i Gemma Humet (12a).
Passant als infantils tot just estrenant la categoria Jordi Torrents assolí un meritori tercer lloc per un 8è D. Benítez, 9è J. Barrios, 11è G. Arderius, 12è A. Marí, 13è D. Manchado , 20è A. Strohle i 22è D. Morente, mentre que en noies la també nova infantil Aina Mata va ser la més ràpida del CAC a l´acabar sisena tot seguida de la 12a M. Ventura, 14a M. Bella, 15a P. Corral, 16a M. Benedicto i 17a M. Gibert.
En quant als alevins un nou atleta del CAC va fer una prometedora primera cursa , Eric del Pino, tot acabant tercer seguit de V. Navarro (4rt), A.- de la Torre (6è), D. Cabello (13è), A. Mata (15è) i A. Bervis (20è), mentre de noies era segona la Sarai Alarcon seguida de M. Fernandez (8a), M. Haba (11a), G. Timoneda (13a), L. Font (15a), L. Hernández (19), A. Guinart (20a), M. Portet (23a) i N. Reyes (29)

Dels petits del CAC cal dir que per molts d'ells va ser la primera cursa a la qual s'enfrontaven, però malgrat la incertesa i els nervis, els resultats obtinguts varen ser el reflexe dels entrenaments i la il·lusió.

Els nois benjamins van fer una bona actuació, d'ells va destacar Suriol Avellaneda que arribà en tercera posició, seguit de Joan Vives que fou 17è, Guillem Ramoneda 23è, Pau Boix 25è i Pol García 31è. També cal esmentar l'actuació d'en Alex Eguia, que malgrat fer una bona sortida va caure durant la cursa, impedint així que continués.

Les noies benjamines també van demostrar un bon nivell atlètic. L' Aina Domingo va disputar un debut molt prometedor assolint el tercer lloc, una atleta molt notable va ser l'Aina Muñoz en 10è lloc, l'Alba Pascual 16a seguida de l'Estel Ramoneda en 17è lloc, Naila Perea 18a, Núria Escribano 19a i la Paula Morante que no va poder finalitzar la cursa.

Els més petits, els prebenjamins, també van estar a l'altura. L'Óscar Cortés va ser el primer dels del CAC en 5è lloc, seguit de l'Eric Avellaneda 6è, Abel Arrabal 9è, Igor Perea en 12è lloc, Ton Gili 14è, Bernat Pizarra 17è i Joel Pallares 18è.

Les noies prebenjamines del CAC van obtenir molt bons resultats amb la capdavantera Alba Eguia en 5a posició, seguida d'Estel Sagrera 6a, Txell Pascual 7a, Laia Santos 9a i Claudia Pascual 10a.