diumenge, 8 de febrer del 2009

PÒDIUMS DEL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE VETERANS INDOOR

El dissabte passat a Vilafranca es van disputar els Campionats de Catalunya de pista coberta d’atletisme en les categories de veterans .
A ells, com és habitual des de fa molts anys, van participar un grup d’atletes del CAC amb resultants excel·lents i títols oficials. Així l’Anna Martí va ser la primera veterana de la seva categoria als 1500 metres amb 7.15.44 al igual que Josep Permanyer al salt de llargada amb 3.76. El mateix atleta assolí una bona posició als 800 metres al ser bronze amb 2.51.91, mentre en idèntica posició s´hi va presentar als 1500 metres l´històric atleta del CAC Manolo Hoyo amb 5.16.32, mentre l´Antoni Jaramillo arribava quart amb 5.23. 78. Felicitacions.

Completa l´activitat en pista coberta d´aquest cap de setmana, pel que respecta a la gent del CAC, la participació quedant eliminada en sèries de l´Anna Olivé als Campionat de Catalunya absoluts de pista coberta en la prova de 400 metres amb 1.03.21 i el control d´alguns cadets i juvenils on destacà Alex Garcia als 60m amb 8.49 per 8.53 al pes , mentre Gerard Gili en feia uns bons 9.13. I, per últim, el bon triplet del CAC en perxa femenina guanyat per l´Alexandra Bayo amb 3.00 (mínima Campionats d´Espanya), mentre Laia Pintó arribava a 2.15 i Marta Bayo als 2.00.