dissabte, 7 de març del 2009

EL CAC ALS JOCS ESCOLARS D´ATLETISME DEL CONSELL COMARCAL


El Consell Comarcal d´atletisme de Sabadell va organitzar el dissabte passat al matí a les pistes sabadellenques de Sant Oleguer la primera jornada d´atletisme per a les escoles, instituts i clubs de la comarca.

Aquesta competició continuarà la setmana que ve a les pistes de Castellar del Vallès, organitzada pel CAC tant el dissabte 14 de març com el 21 de març, mentre conclouran a Sabadell el 25 d´abril.

Les dues darreres jornades seran les finals que decidiran l´equip del Vallès Occidental als Campionats de Catalunya escolars.

Malgrat que no podem donar resultats oficials perquè triguen molts dies en enviar-los podem esmentar la bona marca de la cadet Irene Sánchez als 300 metres que amb 45.7 s´hi va quedar a menys d´un segon de la mínima per als Campionats d´Espanya o el juvenil Marc Gili que amb 3.40 tornà a fer la seva millor marca de salt de perxa que és alhora el rècord CAC de la categoria.


També al cadet Dani Garcia li va anar molt bé i realitzà nova marca en les 300 metres llisos amb 38.2, per uns també molt notables 10.02 al llançament de pes, mentre Marçal Benedicto arribava a 9.80 en pes juvenil i 1.50 en alçada.

En infantils van destacar els 3.12.3 als 1000 metres de Jordi Torrents, per 4.04 de Pau Torrents a llargada i 4.14 de la Maria Benedicto a la mateixa prova.


La passada jornada de pista descoberta fou la primera per els prebenjamins. En aquest encontre a les pistes de Sabadell es van realitzar les proves de 50mll, 600mll i llançament de vòrtex. Els atletes del CAC que hi van participar van ser: Txell Pascual, assolint les marques de 5a de la 1a sèrie als 50mll, 12a al 600mll, i un total de 3 punts al vòrtex. L'Anna Barrios 4a de la 1a sèrie, 7a i un total de 4 punts. Alba Eguina 5a de la 2a sèrie, 3a i 6 punts. La Laia Santos, 2a de la 2a sèrie,8a i 5 punts. L'Éric Avellaneda 5è de la 2a sèrie, 9è i 7 punts. Alba Estebanell que quedà 2a de la 3a sèrie als 50mll.
Finalment cal esmentar que les l'equip prebenjamí femení va recollir el premi grupal de les jornades de cros, i que la benjamina Aina Domingo va obtenir la 3a posició en el cros de la seva categoria, i també va recollir el premi el passat dissabte 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada