diumenge, 22 de març del 2009

MARC VELA CAMPIÓ D´ESPANYA DE SALT DE PERXA CADET A OVIEDO


El Campionat d´Espanya cadet d´atletisme en pista coberta celebrat aquest cap de setmana passat a Oviedo ha portat la gran notícia de què l´atleta castellarenc del CAC Marc Vela Genescà és el nou campió d´Espanya cadet de salt de perxa.


En un concurs impecable Marc Vela va arribar a fer la seva millor marca personal i rècord castellarenc de 4.01 i l´emoció la va posar l´atleta madrileny A. Del Poyo que després de saltar 3.96, renuncià als 4.01 i intentà 4.06 , però fallant i quedant segon. Marc llavors intentà el rècord del Campionat, 4.22, fallant als tres intents, però tornant a demostrar que té un enorme futur: cinc vegades campió de Catalunya i ara d´Espanya l´avalen com un dels grans èxits de la història del CAC.


També participà Àlex Garcia que amb mala fortuna no pogué superar els tres intents sobre 2.91 i Dani Garcia que quedà eliminat en sèries dels 300 metres amb 39.03, però tots dos demostrant el gran nivell que significa accedir a les mínimes dels campionats d´Espanya i guanyant en experiència. Ànims i felicitacions a tots tres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada