dimarts, 26 de gener del 2010

EL CAC AL 90È CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS


A Mataró el diumenge passat amb sortida i arribada a les seves pistes d´atletisme es va disputar amb una gran participació el 90è Campionat de Catalunya de cros amb certes problemàtiques infraestructurals que van provocar l´anulació de la cursa dels cadets masculins.


Per part del Club Atlètic Castellar la millor actuació vingué per part del combatiu atleta júnior Sergi Vellido que acabà setè i es troba a prop de la classificació per la selecció catalana de cros als propers estatals.


També estigué en les primeres posicions la promesa Mònica Córdoba que acabà en una meritòria desena posició. Per equips els millors del CAC, malgrat baixes , van ser els alevins que foren setens de Catalunya (23è E. Del Pino, 48è A. De la Torre i darrera S. Avellaneda, D. Cabello, J. Vivas i A. Eguia) .

També es defensaren de valent les benjamines amb un vuitè lloc final per equips i bones actuacions d´A. Muñoz (11a), A. Domingo (14a) , L. Mirtalles i J. Muñoz. Després destacà el desè lloc dels infantils amb J. Torrents (15è, J. Losada 16è i A. Mari, Aleix Mata, V. Navarro i D. Manchado , mentre d´infantils estigueren l´A. Mata i la M. Haba.


En igual posició és molt remarcable l´equip juvenil G. Arderius, M. Gamero, R. Mulas, D. Garcia i M. Benedicto mentre que en fèmines estigué amb bon lloc la Laia Catalan (26a). El nombrós equip de cadets femenins acabaren , amb caigudes incloses, tretzenes amb M. Duran, H. Diaz, M. Ventura, M. Losada, M. Bella, P. Corral i A. Catalan, mentre les alevines foren vintenes amb L. Font, S. Alarcon, A. Guinart i J. Viñas i els benjamins foren catorzens amb el bon lloc de Blas Poveda (14è) i A. Mari, P. Garcia i E. Avellaneda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada