dissabte, 9 de gener del 2010

MONTSE BERGADÀ GUANYA LA SANT SILVESTRE DE SANT LLORENÇ SAVALL

Sis atletes del Club Atlètic Castellar es van desplaçar la tarda de cap d´any a la veÍna localitat de Sant Llorenç Savall per acomiadar l´any com més agrada: corrent.
Per segon any consecutiu i organitzat pel Centre Excursionista Llorençà es realitzà una expectacular Sant Silvestre d´uns 8 km. que consistia en una pujada pel Canal del Llor i baixada pel GR5 al Montcau amb sortida del Pont del Marquet de les Roques i arribada al mateix lloc on una carpa amb cava i torrons, i una mica de té calent, els retornava de l'esforç.
La primera fèmina a la cursa en 53’ va ser la veterana corredora del CAC Montse Bergada seguida de la exsubcampiona d´Espanya de 800m. Montse Mas i la també corredora del CAC Anna Gil, mentre també participaren altres agossarats del CAC en les enormes pendents com Ada Benítez, Manolo Hoyo i Joan Rodilla.
L´any passat aquesta prova tan atípica l´acabaren 23 corredors , aquest any més de 80 que quasi superen les previsions dels organitzadors per a futures edicions l´èxit està assegurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada