dimarts, 2 de febrer del 2010

MANOLO HOYO TERCER VETERÀ ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CROS. TRIOMFS D´AINA DOMINGO I SERGI VELLIDO AL CROS DE SABADELL

Aquest diumenge passat s´ha celebrat el 49è cros Sant Sebastià de Sabadell que ha coincidit amb el Campionat de Catalunya de veterans on Manolo Hoyo amb una gran cursa ha tornat al pòdium amb un tercer lloc de veterans a més acompanyat per Josep Permanyer en vuitena posició i Anna Gil onzena.
El gran mèrit de Manolo Hoyo és la vintena d´anys que acumula de títols oficials al panorama atlètic català de fons. Tot un emblema del Club Atlètic Castellar.
De la resta del CAC cal destacar la bona actuació del júnior Sergio Vellido que ha guanyat la seva categoria a l´igual que la benjamina Aina Domingo, a més acompanyada de L. Miralles (13a), i A. Eguia (14a). Altra pòdium del CAC s´ha donat a la cursa dels alevins amb l´Eric del Pino (3r) acompanyat d´A. De la Torre (10è), S. Avellaneda (23è) i Al. Eguia (27è). També ha hagut participació alevina amb S. Alarcón (12a), L. Font (14a), A. Guinart (18a) i L. Hernández (26a), com infantil amb A. Mata (9a) i M. Haba (13a) i cadet amb H. Diez (10a) i P. Corral (13a). Mentre de nois s´han vist els juvenils G. Arderius (7è) i R. Mulas (11è), els benjamins amb B. Poveda (5è), A. Mari (18è), M. Garriga (19è) i E. Avellaneda (23è), el sènior X. Gual (42è) i els cadets (L. Calabrase (12è), R. Rojas (17è), G. Castilla (18è), P. Torrents (19è) i J. Barrios (21è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada