dimecres, 24 de febrer del 2010

ROSA GILI I AITOR VILLAR CAMPIONS DE CATALUNYA. ÀNGEL VILALTA MEDALLA DE PLATA

El dissabte passat es van disputar a Vilafranca del Penedès els Campionats de Catalunya juniors en pista coberta que comptaren amb participació d´alguns atletes seleccionats amb mínimes del Club Atlètic Castellar.
El resultat més destacat va ser el triomf a la prova del salt d´alçada d´Aitor Villar amb 1.81, a més en igual alçada però amb més nuls se situà Àngel Vilalta assolint el sots-campionat. Una nova fita del Club Atlètic Castellar al copar en júniors les dues primeres posicions d´una prova. Un gran premi a la constància i esforç d´aquest joves atletes castellarencs. El mateix Villar també va participar a la final de 60m. tanques assolint un sisè lloc final amb 9.17 com en perxa Marc Gili accedia al mateix lloc de finalista amb 3.50 i Marc Gómez en llargada amb 5.85. A més foren eliminats en sèries amb molt bones marques Dani Gómez amb 7.77 als 60m. i Sergi Vellido als 800m. amb 2.03.46. Mentre en categoria femenina a la prova del salt de perxa va tornar a tenir una bona actuació Alexandra Bayo després de múltiples lesions i assolí mínima per als propers Campionats d´Espanya amb 3.05 i un quart lloc final.

A més, també es va realitzar el Campionat de Catalunya de combinades juvenil on per part del CAC va participar Marçal Benedicto que feu marca personal amb 2672 punts i realitzà quatre noves marques de nivell amb llargada (5.52), i 60m. (8.05) especialment assolint lloc de finalista a l´acabar vuitè.

Per una altra banda als Campionats de Catalunya de veterans realitzats la setmana anterior l´atleta del CAC Rosa Gili fou la campiona de Catalunya de 400m. perquè la primera a la prova era d´altra federació i , a més , va ser la sots campiona als 200m. amb 32.97. També un gran premi per la bona corredora veterana del CAC.