dimarts, 16 de novembre del 2010

MARIA LOSADA, GERMAN ESCOLANO, JÚLIA MUÑOZ I JUDITH VIÑAS GUANYEN EL CROS DE RIPOLLET

La segona jornada de cros escolar del Vallès Occidental es va disputar dissabte passat al Parc dels Pinetons de Ripollet amb un circuit de pujada i baixada amb un munt de corbes que van significar més d´una caiguda i torçada per als nous atletes del CAC.
Com ja va passar la setmana anterior a Sant Quirze els triomfadors van ser els mateixos i en juvenils el campió va ser German Escolano tot seguit en segona posició per un altre fondista del CAC, Miquel Rojas, mentre tercer fou Luca Calabrese i Gerard Castilla cinquè.
En noies juvenils la primera va ser la Maria Losada seguida per altres del CAC: Maria Duran (2ª), Alba Peris (3ª) i Gemma Humet (4ª) .
Altre èxit del CAC aparegué amb les alevines on la Judith Viñas, malgrat una caiguda , acabà primera , mentre l´Anna Garcia feu desena.
En nois alevins el millor estigué Suriol Avellaneda en cinquè lloc i darrera B. Poveda (20è),J. Gili (26è), R. Torras (27è), R. Gamero (30è) i P. Garcia (32è). Les noies cadets també s´esforçaren de valent en una llarga cursa i la Marta Ventura fou vuitena seguida de A. Mata (11è), N. Lorente (12è), M. Bella (15ª) i P. Corral (16ª) i de nois Joan Losada fou novè seguit de P. Torrents (13è), G. Arderius (15è) i A. Viciana (17è). En infantils femenins totes han millorat posicions respecte al primer cros i Marta Haba va ser la dotzena per A. Alarcón (18ª), G. Timoneda (21ª), M. Fernández (25ª), L. Font (27ª), A. Guinart (29ª) i L. Hernández (33ª) i de nois tornà a córrer de valent E. del Pino (6è) i els altres per darrera també el feren molt bé: I. Guillen (8è), M. Rusinyol (9è),A de la Torre (12è), D. Cabello (14è) J. Riba (16è), V, Navarro (18è), A. Mata (20è), A. Contreras (34è) i M. Tresserres (35`è).
L´últim triomf del CAC vingué a la última cursa del matí amb les benjamines i les pre-benjamines on la rapidíssima Júlia Muñoz quedà primera i darrera A. Eguía (6ª) i M. Medina (18ª), mentre que de nois el més ràpid fou A. Fernández (4rt) i darrera H. Sariva (15è), A. Arrabal (17è), J. Ruiz (18è), T. Gili (19è), I. Vallejo (20è), E. Avellaneda (21è), M. Campos (23è), E. Haba (31è) i M. López (32è). Aquest dissabte toca el cros de Barberà del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada