dimarts, 23 de novembre del 2010

XAVI PLANAS GUANYA EL CROS DE GIRONA TAMBÉ PÒDIUMS D´ANNA OLIVÉ I DAVID LÓPEZ

Per segon any consecutiu el fondista que més història està fent a Castellar ha tornat a escriure lletres d´or i aquest diumenge passat va assolir el triomf absolut en el cros de Girona amb quasi mil participant i un temps de 26.34 també millorant el de l´any passat en aquest circuit de Ribes del Ter del Parc de la Devesa amb sortida al costat del Pavelló de Fontajau en un circuit dur de gespa força agradable.
Superant altre cop algun dels atletes de més nivell del panorama català actual cal insistir en la immensa qualitat del noi de Castellar, cal felicitar-lo i fer-les extensives al seu entrenador Manolo Hoyo per una feina d´excel.lent qualificació.
Els èxits del CAC a Girona no es van acabar amb el Xavi perquè l´Anna Olivé tornà a triomfar i acabà segona del cros de les promeses i, a més, el tercer pòdium castellarenc vingué gràcies a l’esplèndida actuació en promeses de David López que torna a assolir la forma i arribà tercer amb 28.34.
La participació del CAC la completaren alguns atletes veterans i així la Montse Bergadà quedà sisena, en igual posició en categoria masculina per Manolo Hoyo i darrera, setè, un recuperat Juan Pedro López i dotzè Josep Permanyer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada