dimecres, 4 de maig del 2011

ENCARNA GARCIA I XAVI PLANAS GUANYEN LA XXII MILLA URBANA DE CASTELLAR.

El diumenge u de maig a la tarda l´Espai Tolrà es va omplir de gent de Castellar per participar o veure una de les grans proves de la temporada que organitza el CAC com era la XXII Milla Urbana que aquest any ha batut el rècord de participació i ambient amb quasi cinc-cents corredors i la particularitat que tots eren de Castellar.
A nivell esportiu la guanyadora sènior ha estat per cinquena vegada la castellarenca del CA Vic Encarna Garcia que va estar acompanyada al pòdium per la fondista Laura Vílchez i la promesa Anna Olivé també amb excel.lent forma. Mentre en homes un fortíssim Xavi Planas no va donar treva als rivals i guanyà amb una excel.lent marca de 4.33 , segon fou Sergi Vellido i tercer Manel Vaca cada cop més recuperat.

En quant a tota la resta de curses assenyalà que la tarda començà amb la prova dels pre-benjamins on Àlex Fernández tornà a demostrar la seva vàlua superant a al segon Hugo Saraiva (CAC) i al corredor de l´Emili Jan Canudas; de pre-benjamines també gran triomf de Júlia Múñoz amb Aina Yu segona i Georgina Costa tercera. En benjamins es donà el triomf d´un fort Arnau Maria i en noies gran domini de l´Alba Eguia (tots dos del CAC). En alevins hi hagué més competitivitat i ala fi el guanyador fou Suriol Avellaneda per davant de Carles Peñalver (2n) i Angel Peña (3r), mentre en noies Judit Viñas imposà el seu nivell sobre Aina Muñoz (2ª) i Anna Garcia (3ª). D´infantils el triomfador fou Eric del Pino amb dura pugna amb Ivan Guillen i Dani Cabello i en noies després de molts canvis al capdavant de la cursa s´imposà Saray Alarcón sobre Marta Haba i Maya Fernández ; en cadets guanyà Jordi Torrents i segon estigué Joan Losada mentre en noies La Marina Fajardo superà les atletes del CAC Aina Mata i Mireia Bella, en juvenils guanyà amb gran nivell Albert Ortigosa per davant de German Escolano i Dani Garcia i en juniors a més de Sergi Vellido foren pòdiums Gerard Arderius i Marc Gamero, en promeses David López tornà a destacar tot guanyant amb claredat mentre segon fou Ivan Alba i tercer Carlos Llunell i de veterans primer triomf per a la història d´Adamo Membrives amb un segon i un tercer pels històrics atletes castellarencs els germans Arrabal: José Luis i Salva, mentre en dones s´imposava la Rosa Gili per davant l´Anna Martí.

Una gran tarda d´atletisme amb moments espectaculars com la sortida de la cursa gran de dones , mai tantes atletes juntes a Castellar, que s´enllestí amb l´entrega de trofeus a les vuit de la tarda per part de l´alcalde senyor Ignasi Giménez. Des del Club Atlètic Castellar es vol donar les gràcies a tots els col.laboradors i als centres escolars que es van volcar en portar alumnes i fer una gran festa de l´esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada