dimarts, 28 de febrer del 2012

EL CAC A LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA


El passat diumenge 26 de febrer es va disputar la 22a edició de la Mitja Marató de Barcelona amb un gran èxit esportiu i de participació.

La victòria absoluta ha estat pel kenià Abel Kirui amb un temps de 1h00'28”, marca que representa un nou Rècord de la cursa. La vencedora de la categoria femenina ha estat la també keniana Lyneth Chepkiriu amb un gran temps de 1h11'49”. Pel que respecta als participants del Club Atlètic Castellar cal esmentar el bon temps de Jordi Graells amb 1.22.35, marca personal, que l´està animant per tornar als bons nivells d´anys anteriors al fons, per la seva banda, el veterà castellarenc Xavi López ha realitzat 1.25.23 , Xavi Murcia 1.34 00 i Jaume Paris 1.45.14


MARC VELA QUART D´ESPANYA ABSOLUT DE PERXA
L´ex-atleta del CAC a les files del F.C. Barcelona , el castellarenc Marc Vela va competir aquests dissabte passat als Campionats d´Espanya absoluts d´atletisme que amb gran èxit se celebraren a la pista coberta de Sabadell ; ostentant l´onzena millor marca dels participants i lluny de les opcions al triomf va començar saltant a la primera 4.80 i a la tercera la seva nova marca personal, mínima per als mundials júniors, de 5.00 metres la qual cosa li proporcionà quedar empatat al final al quart lloc absolut estatal en una prova guanyada per Dídac Salas amb nou rècord junior espanyol de 5.45. L´enorme mèrit de Marc Vela provoca que sigui la millor actuació en un Campìonat d´Espanya absolut d´un castellarenc. Felicitacions a aquest noi que començà a l´escola d´atletisme del CAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada