dilluns, 20 de febrer del 2012

L´ATLETA DEL CAC JOSEP PERMANYER CAMPIÓ DE CATALUNYA DE VETERANS TAMBÉ PÒDIUMS DE ROSA GILI I JOAN MORENO L´ATLETA DEL CAC JOSEP PERMANYER CAMPIÓ DE CATALUNYA DE VETERANS TAMBÉ PÒDIUMS DE ROSA GILI I JOAN MORENO

A Sabadell aquest diumenge passat s´ha realitzat el Campionat de Catalunya d´atletisme de pista coberta per atletes veterans i com ha passat en els darrers deu anys una bona colla d´esportistes veterans han estat a les primeres posicions com el Josep Permanyer que s´ha proclamat campió de Catalunya de 200m amb 33.30 i encara ha tingut forces per presentar-se a la sortida dels  400 m on ha quedat sots-campió amb 1.13.08, com Joan Moreno que ha aconseguit una medalla de plata a la prova de 3000 metres amb 11.14.67, també rècord del CAC, i acompanyat amb el quart lloc amb Josep Pons amb 12.41.78; com Rosa Gili que ha fet un doblet i ha estat medalla de bronze als 400m. amb 1.14.32 i encara tercera als 800m amb 3.06 85 i, per últim, Josep Surroca que passant-se després de lesions a la velocitat ha estat cinquè als 400m amb 1.03.45 i 10è als 200m . amb 28.98. Felicitacions. Resultats

GUILLEM ARDERIUS SOTS-CAMPIÓ DE CATALUNYA D´ALÇADA AMB GRAN RÈCORD

El dissabte passat a Sabadell es van disputar els Campionats de Catalunya en pista coberta per a la categoria de juvenil amb una bona representació del CAC on va destacar a la prova de salt d´alçada Guillem Arderius que torna a fer pòdium al quedar sots-campió de salt d´alçada amb nou rècord del  CAC d´1.88, el pas a una categoria superior no ha afectat les qualitats del gran atleta castellrenc que ja pensa en la propera participació als campionats d´Espanya on té la mínima. També destaca Miquel Rojas que va superar els seus registres en més de dos segons i amb 54.64 als 400m va plantar-se a la final de la prova on arribà sisè; un gran progrés del noi de Sentmenat. També als 800m estigué German Escolano quedant-se en semifinals amb 2.12.00, Àlex Garcia en una bona tornada a les pistes després de lesions cròniques acabant setè amb 3,65 amb perxa. Bona marca com el vuitè lloc en fèmines de Marta Gibert amb 2.25. Resultats

EL CAC QUART  AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
A Palafrugell es va realitzar dissabte el campionat de Catalunya de marxa on el CAC va tenir participació individual molt valuosa amb l´Aina Muñoz que quedà sisena de les alevines amb nou rècord del CAC al 2000m ruta amb 12.23 i l´Ivan Guillen que també arribant sisè amb 17.22 als 3000m també fa el rècord del CAC , a més , en homes afegint les marques d´A. de la Torre 21.00, E. del Pino 23.16 i R. Torres 23.54 el CAC va acabar en un meritori quart lloc català per equips, mentre un altre membre dels infantils , Dani Cabello, participava al control de l´Hospitalet guanyant les proves de llargada amb record personal de 4.61 i 80m on amb 10.3 ha igualat el rècord del CAC en una de les proves amb més competidors de tota la història de l´entitat. Gran marca d´en Dani (Resultats Hospitalet). Resultats marxa Fotos Salva Pou Fotos Inf. Palafrugell