divendres, 4 de maig del 2012

ENCARNA GARCIA I XAVI PLANAS GUANYEN AL 22ENA MILLA URBANA DE CASTELLAR


Com cada any l´1 de maig a la tarda el parc de l´Espai Tolrà s' omple d´esforçats corredors des dels més petits als més grans per disputar la 22ena Milla Urbana de Castellar adreçada a la promoció de l´esport a la Vila i amb una notable resposta de participación amb més de 300 inscrits. Els guanyadors absoluts van ser en categoría femenina l´Encarna Garcia per cinquena vegada i seguida de l´Anna Olivé i un poderosíssim  Xavi Planas en 4.33 ,  tornant a trobar bones sensacions i acompanyat en el pódium pels també atletes del CAC  Jordi Graells i David López; altres guanyadors a les seves curses van ser en prebenjamins Hugo Garcia , en prebenjamines la Nadine Alsina, en benjamins Pau Clarà, en benjamines la Gisela Surroca acompanyada per la segona , la també del CAC Júlia Muñoz, en alevins una nova promesa del CAC Dani Hidalgo i molt a prop d´ell un Jaume Humet que també promet molt, en alevines l´Aina Muñoz acompanyada per altres del CAC com l´Alba Eguia (2ª) i la Carla Surroca, en infantils un fortíssim Ivan Guillem seguit de Suriol Avellaneda i Àngel Peña ; en noies infantils una fantástica Judith Viñas seguida per la cada dia més forta Claudia Moya i la Maya Fernández; en cadets Jordi Torrents seguit d´Adrià Girbau i Joan Losada i en noies el trio del CAC format per Marta Haba (1ª), Anna Mercadal (2ª) i Glòria Timoneda (3ª), en juvenils Marta Ventura guanyà i amb bona marca de 6.18.0 i en nois un fort German Escolano seguit de Miquel Rojas i Adrià Sansa; de juniors triomfà (i segon absolut) Albert Ortigosa amb Gerard Arderius i Dani Garcia darrera, en promeses triomfà (i porta 11 edicions¡) Sergi Vellido acompanyat d´Ivan Sequera i Eduard Escribano i de veterans s´imposa Xavi López seguit de Josep Surroca i Oscar Bertran i en veteranes Núria Ciuraneta per davant d´Anna Gil. A les 8 de la tarda l´alcalde Ignasi Gimenez i la regidora d´esports Pepa Martínez juntament amb el president del CAC Àngel Garcia feren l´entrega de premis en una nova milla que ha tornat a ser un nou èxit de promoció de l´esport a Castellar.

JOAN MORENO CAMPIÓ DE CATALUNYA EN RUTA 10KM
Al circuit de fórmula 1 de Montmeló s´ha celebrat aquest diumenge passat el Campionat de Catalunya de 10km en ruta on a la categoría de veterans el campió ha estat un cop més el gran veterà del CAC amb un temps de 39.10; Moreno atresora un dels currículums més espectaculars del món del fonos dels veterans a nivel català, amb ell va arribar la castellarenca Encarna Garcia que també s´adjudicà el títol en categoría femenina i encara Laura Víchez amb 44.14 quedà sisena absoluta de dones;i un fort Lluís Garcia amb 36.01 quedà setzè de Catalunya absolut i el castellarenc Salva Arrabal arribà tercer dels veterans amb 39.20 tot i tornant als pódiums. Felicitacions a tots des del CAC. FOTOGRAFIES

RÈCORD FEMENÍ DE RELLEUS DEL CAC
A El Prat es va disputar el dissabte passat el Campionat de Catalunya de relleus de promoció i, malgrat que cap equip del CAC arribà a final, cal considerar un gran èxit el novè lloc de les infantils en 4x80 amb un gran rècord CAC de 43.95 amb Laura Hernández, Ariadna Guinart, Sarai Alarcon i Maya Fernández , mentre també molt bona marca dels alevins al 4x60m que també acabaren novens amb 37.12 (P. Garcia, B. Garcia, E. Avellaneda i D. Hidalgo).

L´ULTRAFONDISTA DEL CAC MANOLO REAL SEGON A LA ULTRARAID DE BARCELONA
Sobre 106km i 4780m. de desnivell positiu es va disputar aquest dissabte la ultraraid de Barcelona on Manolo Real tornà a tenir una excel.lent actuació  tot acabant segon de la categoría master  amb 16h i 7’ , la prova amb sortida i arribada a Sitges congregà tres-cents participants en el primer circuit de curses d´ultrafons català de la historia; animem a Manolo en aquest nou repte.

EL CAC AL CONTROL DE L´HOSPÌTALET
Aquest dissabte passat hi hagué control en pista a l´Hospitalet amb una bona participación del CAC on destacà un retornat Dani Benítez amb uns bons 39.39 en javelina, per 27.50 de Maria Losada; en perxa 2.10 de la Marta Gibert per 2.70 de Marçal Benedicto; el cadet Guillem Garcia arribà a 8.86 en pes, Miquel Rojas responia als 400m amb 54.72 i Joan Loasada enllestia els 1000m amb 3.17.02

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada