dimecres, 9 de maig del 2012

L´ATLETA DEL CAC LLUIS GARCIA CINQUÈ A LA XIIª MITJA MARATÓ DE TARREGA

Aquest diumenge passat es va disputar a Tàrrega la seva XII mitja marató amb més de mil inscrits en una prova on es combina una part del traçat per asfalt i una altra per camins forestals. Fins allà es va desplaçar l´atleta del CAC Lluís Garcia que tornant a demostrar que està agafant una bona forma realitzà un bon temps de 1h18’11” que el van portar fins a una plaça de pódium de fons, cinquè al final a només sis segons del quart; la preparació per la marató va molt bé.

EL CAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMBINADES
Fins a tres atletes del CAC es van presentar el dissabte passat a les pistes barcelonines del Joan Serrahima per a competir en els Campionats de Catalunya de proves combinades promeses i júniors. Els resultats van estar molt desafortunats perquè el promesa Marc Gómez es va retirar als 30m de la primera cursa per trencament fibrilar, el segon, l´actual campió de Catalunya de pista coberta Aitor Villar, començà molt bé amb 11.68 als 100m que el portaren a la primera posició, continuant amb un gran rècord del CAC promesa de llargada amb 6.67 que també li suposà molèsties i abandonament de la competició tot i estar classificat en primera posición, el tercer, el júnior Marçal Benedicto veié també com es reproduien molesties al salt de llargada quan estaba en places de pódiums als campionats i prengué el mateix camí que Marc i Aitor.  Dia de molta mala sort per als decatlonians castellarencs.

38 MEDALLES DE LA PROMOCIÓ DEL CAC ALS CAMPIONATS COMARCALS A CASTELLAR
El campionats comarcals escolars es van realizar el passat en una doble jornada al matí a Castellar i a la tarda a Sabadell. Només disposem dels resultats de Castellar i podem dir que van ser un gran èxit amb 38 pòdiums de les categories cadet, infantil i aleví.
De noies cadets destacà la medalla d´or de la Glòria Timoneda a triple, mentre Anna Mercadal era tercera, mentre en javelina guanyava Mercadal segona Timoneda i tercera una altra del CAC, Marta Haba.
De nois cadets va destacar el triomf als 3000m de Manel Rusiñol tot seguit de Joan Losada; als 100m. llisos Guillem Garcia va fer segon i Liam Sarri tercer; un Guillem Garcia que tanbé guanyà el triple mentre Joan Losada feia tercer.
De noies infantils va ser espectacular el triomf de Judith Viñas als 3000m tot seguida de la Maya Fernández que també feu segona a la javelina. També hi hagueren grans marques  en triple amb doblet  del CAC: primera Ariadna Guinart, segona Sarai Alarcon , mentre en Martell triomfava la Laia Font i segona la Laura Hernández i en 220m. tanques tornava a guanyar la Maya Fernández i tercera l´Anna Garcia.
De nois infantils es veié una gran cursa i triomf d´Ivan Guillen als 3000m amb un bon tercer lloc de Suriol Avellaneda darrera, un tercer lloc en triple d´Alvaro de la Torre que va assolir també la plata en javelina , mentre el primer fou Eric del Pino. En Martell assoliren per primera vegada pódium Pau Mercadal que fou primer i Sergi Ruiz tercer. .
De noies alevines  destacà l´Aina Muñoz que fou segona en 60m. tanques acompanyada del tercer lloc d´Alba  Eguía; segona en llançament de pilota i tercera en alçada i de nois Bernat Garcia assolí la medalla de plata en llançament de pilota.