dijous, 13 de setembre del 2012

ENCARNA GARCIA I MANEL VACA GUANYEN LA XXX CURSA POPULAR DE CASTELLAR

Aquest dissabte passat dins dels actes de la Festa Major de Castellar del Vallès es va celebrar la XXIX cursa popular de Castellar organitzada pel Club Atlètic Castellar i l’ajuntament de Castellar del Vallès. Més de cinc-centes inscripcions van acreditar un molt bon ambient atlètic des de la sortida al carrer Balmes fins a l’arribada a la Plaça de la Llibertat. Així, com cada any, es van viure tres curses; una per als més petits (fins a 10 anys) de 1000 metres que va ser guanyada per la corredora del CAC Gisela Surroca per davant de tots els nois, el primer d´ells el cerdanyolenc Bernat Pubill, sent el primer de Castellar Jan Paul Blàzquez seguit pels menuts del CAC Pau Clarà , Alex Fernández, Jan Casamada, etc, mentre de les noies destacà el segon lloc de Lucia Llopis tot seguida de la Júlia Muñoz, Jordina Martínez i Esther Miranda. A la cursa dels mitjans sobre 2500 metres el guanyador fou el corredor de Sant Boi Àlex Salas seguit de quatre corredors del CAC que completaren pòdium: Ivan Guillem, Álvaro de la Torre, Suriol Avellaneda i Pol Garcia i encara darrera els Dani Hidalgo, Ferran da Silva, Marc Garriga i Pau Garriga, mentre en noies la primera de la cursa fou l´atleta de la JAS Meritxell Raimundo seguida de la castellarenca Judith Viñas i, darrera, Aina Muñoz, Alba Eguia, Lluna Clarà, Anna Garcia, Laura Conesa i Carla Surroca.

La última prova fou la cursa gran: la prova reina congregà a més de tres-cents corredors i corredores i amb un gran espectacle i nivell completaren un circuit de 5,500m. sent el guanyador el corredor de l CAC Manel Vaca que va tenir una gran actuació i va assolir un triomf merescut i premi a les grans marques assolides els darrers temps en pista, ruta i triatló. Segon va ser l’atleta de la JAS Kalid Oughzif, tercer el seu company i castellarenc Jordi Torrents que va demostrar el seu gran nivell que l’ha portat al sots-campionat estatal de 3000m. Cadet. Quart va arribar el corredor de Vilafranca Sergi Ferret i completà el pódium l´atleta del CAC Xavi Planas, tot just reincorporat de vacances i que feu una bona part de la cursa al costat del seu company d’entrenaments Manel Vaca. La resta de corredors locals ho van fer molt bé i el primer fou en Lluís Garcia recuperant-se d’una greu lesió , el segon fou el veterà Salva Arrabal i darrera Jordi Graells, Xavi López, Juan Moreno, Josep Surroca, Joan Màrmol, Joan Garcia, José Luis Arrabal, David Rodríguez, Joan Losada, Oscar Bertran, Jonathan López, Ferran Martori, Vicenç Muñoz, Gerard Tena, Josep Arderius, Joshua Fernández, Miquel Romero, Miquel Arnaldo, Albert Cerezo, Albert Moreno, Francesc Paul, Eduard Escribano, Joan Larrosa, Manuel Cubero, Victor Moreno, Antonio Recio, Dani Pardo, Carlos Llunell, Raul Cardo, Dani Gomez, Angel Vilalta, Ricard da Silva, Manolo Vàzquez fent marxa, etc.

A l’apartat femení aquest any la guanyadora va ser com molts anys anteriors l’atleta local Encarna Garcia (Vic) seguida d’Eva Lorente, Pilar Munt, Núria Ciureneta i Laura Vílchez . Mentre que en l’apartat de les cinc locals els premis foren per Isabel Criachs, Carme Mas, Yolanda Vilarraso, Susanna Ruiz i Mary Garcia, i encara darrera un bon nombre de corredores com les atletes del CAC Anna Gil, Marta Ventura i Maria Duran.

La festa es va acabar al voltant de les 8 de la tarda quan els regidors de l´Ajuntament Pepe González i Dani Pérez entregaren els 60 trofeus i medalles. Una nova cursa popular i una nova satisfacció del CAC de promoció de l’atletisme popular des de petits fins a veterans. La festa continuarà el proper 23 de setembre a les 9h del matí amb una nova pujada i baixada a Cadafalch. Fotografies de Carlos Sánchez. Resultats.

JUAN MORENO GUANYA LA CURSA POPULAR DE MATADEPERA

El dissabte passat es va disputar la Cursa Popular de Matadepera amb motiu de la seva festa major, que va comptar amb quasi 500 corredors i entre ells l’atleta del CAC Juan Moreno que sobre 10km assolí una molt meritòria primera posició a la categoria dels veterans i amb un gran temps de 40.53. Juan Moreno està tornant a agafar la bona forma que el portà l’any passat al sots-campionat d´Espanya. Juan estigué acompanyat per Joan Garcia que també realitzà una bona cursa amb 41.23.