dilluns, 3 de juny del 2013

DANI GARCIA, GUILLEM ARDERIUS I ÀNGEL VILALTA, SOTS-CAMPIONS DE CATALUNYA D’ATLETISME. BRONZE DE DANI BENÍTEZ I ELS RELLEUS JÚNIORS DEL CAC

A Igualada, durant tot el cap de setmana, s’han celebrat els Campionats de Catalunya d’atletisme a l’aire lliure per les categories juvenil, júnior i promesa. El Club Atlètic Castellar ha participat amb un bon grup d’esportistes i ha tingut molt bons resultats, començant per la prova de 400 metres tanques júniors on Dani Garcia ha quedat sots-campió amb una nova gran marca personal de 56.37, continuant amb l’alçada juvenil on Guillem Arderius amb 1.90 també ha estat argent i en promeses Àngel Vilalta amb 1.89 ha assolit també el segon lloc, mentre en javelina juvenil un molt ben retornat Dani Benítez ha quedat tercer amb un gran rècord de 47.73, i acabant els pòdiums uns rapidíssims júniors amb Joshua Fernández, Fran Fernández, Dani Garcia i Xavi Sansano que han estat tercers catalans amb 45.97. Malgrat no arribar a pòdiums han estat molt a prop i de gran nivell la participació de Maria Losada al martell, quarta amb 33.13, del promesa Marc Gili quart en perxa amb 3.50, mentre Adrià Rodríguez feia sisè en javelina júnior amb 36.44 i Hamza Saffar el mateix lloc en 800m amb un fabulós temps de 1.58.56, i darrere un cada cop més fort Gerard Arderius en 2.02.43. A més, Joan Losada estigué 11è en 2000 obstacles amb 7.01.19, i es quedaren en les sèries de 100m Liam Sarri (12.14), Xavi Sansano (12.13) i Dani Gómez (12.41).

Categoria Juvenil *Resultats* - *Resultats Relleus*
Categoria Junior *Resultats* - *Resultats Relleus*
Categoria Promesa *Resultats* - *Resultats Relleus*

EL CAC ORGANITZA LA PRIMERA INTERCENTRES DELS INSTITUTS D’ENSENYAMENT LOCALS
A les pistes de Castellar del Vallès es va disputar el dissabte passat a la tarda el primer Festival Intercentres d’Atletisme amb la participació de l’Institut Puig de la Creu, Institut Castellar, El Casal i l’Institut de Sentmenat. El festival va consistir en la realització de sis proves atlètiques (100, 1000m, llargada, alçada, pes i tanques) i relleus, dirigides pels jutges locals de la Federació Catalana d’Atletisme. El festival va congregar una vuitantena d’estudiants de secundària i des del CAC es valora positivament la divulgació que suposen aquest tipus d’activitats i agraeix als centres d’ensenyament la seva predisposició positiva.
Resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada