dimecres, 26 de juny del 2013

ELS ATLETES DEL CAC ROSA GILI I MANOLO VÀZQUEZ CAMPIONS DE CATALUNYA DE VETERANS. MEDALLA DE PLATA DE MÒNICA LÓPEZ, JOSEP SURROCA I J.M. BEA


A Calella el dissabte 22 de juny es va celebrar durant tot el dia els Campionats de Catalunya de veterans a l’aire lliure, i com és tradició al CAC es van aconseguir una bona quantitat de pòdiums per part d’il·lustres atletes veterans que porten molts anys demostrant una enorme qualitat. Podem començar per la Rosa Gili que assolí la primera posició als 800m i encara s’atreví amb els 100m, on acabà tercera (16.12), seguim amb l’incombustible Manolo Vázquez, un dels grans referents de l’atletisme local castellarenc, que guanyà amb tres minuts de diferència els 5000m marxa amb nou rècord de 27.59.21 i, per últim, de subcampions tenim a Josep Maria Bea ja a la categoria de més de 70 anys en llançament de martell amb 28.29 (recordem que porta 54 anys al món de l’atletisme i que fou campió de Catalunya de martell júnior el 21 d’agost del 1962), tenim a Josep Surroca amb un mèrit excepcional a la difícil prova dels 400m on realitzà uns portentosos 56.48 i només va ser superat per un corredor i a un sol segon (a més d’acabar quart als 200m amb 26.69) i, per últim, tenim a la Mònica López amb 4.33 a llargada tornant a ser pòdium com ja va ser en pista coberta l’hivern passat. També féu pòdium l’històric Josep Permanyer als 400m a l’acabar tercer  amb 1.17.20, i els castellarencs a les files del Vic també realitzaren grans resultats com l’Encarna Garcia bicampiona als 1500m i als 3000m, en Xavi Sagrera amb un flamant campionat de Catalunya de 110m tanques i Salva Arrabal cinquè als 5000m amb 18.17.23.

EL CAC ALS CAMPIONATS D’ESPANYA JUVENILS A DURANGO
 La localitat  basca  de Durango ha estat testimoni aquest cap de setmana passat del Campionat d’ Espanya d’atletisme a la categoria juvenil on el CAC intervenia amb la mínima assolida per  Guillem Arderius a la prova de salt d’alçada. Cal dir que Guillem no tingué sort i que amb la marca que portava a Durango hagués estat medalla de bronze, però s’hagué de conformar amb un meritori tretzè lloc amb 1.84. També participà el castellarenc a les files de la JAS Jordi Torrents, que acabà cinquè als 3000m amb la bona marca de 8.37.68.

NOU RÈCORD CAC ABSOLUT
 Al Trofeu Josep Campeny al Serrahima el 19 de juny  la llançadora del CAC Maria Losada va establir un nou rècord absolut de llançament de martell, a l’enviar la bola fins a uns grans 34.41. També cal destacar el bon llançament de disc d’Adrià Rodríguez amb 28.75, a poc més d’un metre del rècord CAC.

EL CAC A LA FLAMA DEL CANIGÓ
 Com cada any des de fa una quinzena el CAC ha col·laborat amb el Centre Excursionista de Castellar en traslladar la Flama del Canigó des de fora del municipi fins el centre de la vila, on aquest diumenge 23 d’abril a les 7 de la tarda s’ha fet la cerimònia d’honor d’un dels moments àlgids de les posteriors fogueres de Sant Joan. Cada any es tracta d’una quinzena de corredors, des de veterans fins a jovenalla, que amb il·lusió posen un granet des del CAC per donar força a una de les grans tradicions del nostre país. Per molts anys!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada