diumenge, 14 de juny del 2015

ELS ATLETES DEL CAC JAN CASAMADA I MARTÍ CAPEL MEDALLES DE BRONZE EN UNS GRANS CAMPIONATS DE CATALUNYA CELEBRATS A CASTELLAR DEL VALLÈS

Aquest dissabte passat el Club Atlètic Castellar va organitzar la final del Campionat de Catalunya d’ atletisme de les categories benjamí. Aleví i infantil amb la participació de 80 clubs catalans i entre la jornada prèvia i la final més de 3000 atletes de tot el Principat. Aquesta jornada final també va ser maratoniana amb activitat a les pistes de 8 del matí a passades les 9 de la nit i amb una organització modèlica amb puntualitat suïssa i 40 col.laboradors del CAC vetllant per a què tot funciones; un gran èxit d’ organització ( de fet, és un dels clubs d’ atletisme català amb major capacitat infraestructural de gestió) i també de resultats dels atletes locals amb dos pòdiums aconseguits per una nova gran promesa atlètica local Jan Casamada que sortint de les darreres posicions va fer una remuntada a la recta final dels 600m alevins que li portaren al tercer lloc final amb 1.45.94 i per un gran llançador infantil Martí Capel que amb uns notables 33.09 a la javelina accedia també a pujar al pòdium.

De la resta també s’ ha d’ escriure en positiu amb una Gisela Surroca que al seu primer any d’ infantil és capaç d’ acabar quarta de Catalunya en una cursa amb una enorme competència als 600m  amb 1.45.71, amb una Berta Corominas que amb contrincants de marques estratosfèriques va acabar cinquena en 80m. tanques també amb rècord CAC de 13.97 i encara finalista en alçada al finalitzar vuitena amb 1.37. També cal  fer esment d’ un benjamí que cada dia corre més: Arnau Querol amb el seu cinquè lloc català de 1000m amb 3.29.52 i encara novè en alçada amb 1.05 , o la nova super bala local : Eloi Fornells amb setè lloc final als 60m. benjamins o la Laia Arderius demostrant genètica i acabant setena catalana d’ alçada amb 1.05 i en igual posició finalista  l’ Alex Fernandez a l’ alçada alevina o el gran cinquè lloc de la Clàudia Alarcon a salt de perxa amb 1.95 i el molt bo sisè lloc de l’ Elia Lluís a pes o el vuitè lloc a la mateixa prova del seu company d' entrenaments Oleguer Martínez o el vuitè en nois infantils a  també en pes del fort Bernat Ventura que encara fou onzè a Martell i una pondonorosa Alba Eguia sent novena en javelina ; gran resultat amb 19.13. Un gran dia del CAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada