diumenge, 14 de juny del 2015

L'ATLETA DEL CAC CHEMA CAÑADAS GUANYA LA CURSA D’ ULTRAFONS VOLTA A LA CERDANYA DE 126 KM EN VETERANS

Amb sortida a Alp i arribada a Puigcerdà amb 126 km de distància a córrer amb 6500 m. de desnivell passant per Coma Oriola, Fontfreda, Coll Home Mort, Estany Malniu, Fontanera etc, se’ n va celebrar a partir de les 12 de la nit  del divendres 12 de juny la cursa més dura possiblement que se celebra a Catalunya i a ella s’ hi va presentar l’ atleta del CAC Chema Cañadas que va cobrir el recorregut en 18 hores; és a dir , a les 6 de la tarda corria per Puigcerdà esprintant després de 126km i acabant 10è absolut dels 400 inscrits i primer veterà. No sabem si hi ha paraules per descriure les gestes d’ aquest inconmensurable atleta que fa història a Castellar cada dia.