dilluns, 4 de març del 2019

Lluís Toledo campió de Catalunya d'alçada juvenil

AMUNT TOLEDO


Lluís Toledo del CAC al centre, Tyler Hope del FC Barcelona
a l'esquerra  i  Gerard Girbau del CA Granollers a la dreta
La temporada d'hivern va arribant al final, i la pista coberta de Sabadell es van vivint les últimes competicions. Aquest diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya Juvenil, i el CAC va ser-hi present en diverses proves.

Eric Haba va representar al club castellarenc als 400 m, però la bona marca de 55.31 i la seva gran actuació no li va permetre accedir a la final que hagués culminat una gran temporada hivernal.
Al concurs de salt d'alçada, l'altre atleta local Lluís Toledo va realitzar una gran competició, i amb la marca d'1,94 m es coronava com a campió de Catalunya, registrant també un nou rècord del CAC i nova marca personal.

SAÚL CORRAL 13è AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMBINADES SUB-14

Mentrestant, a la mateixa coberta es celebrava el Campionat de Catalunya de proves combinades en la categoria sub-14. El club verd tenia representació per part de Saúl Corral, que va finalitzar el combinat de proves amb un bon resultat.
Destaquen les marques als 60 m amb 8.62; 3,90 al salt de llargada; 7,61 al llançament de pes; i 1,29 a l'alçada. El resultat obtingut va ser de 1151 punts, que li donaven una bona 13a posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada