dilluns, 28 d’octubre del 2019

29è Campionat de Catalunya Special Olympics - Acell a Tarragona


Aquesta temporada el Club Atlètic Castellar comptarà amb una nova secció formada per atletes amb discapacitat intel·lectual gràcies a la col·laboració del Grup Cooperatiu TEB.

El passat 20 d'octubre l'estadi Natalia Rodríguez de Tarragona va ser la seu del 29è Campionat de Catalunya Special Olimpics, en el que hi van participar més de 200 atletes d'arreu de Catalunya. El campionat és organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració d'Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona.

En el campionat es varen disputar diferents proves atlètiques adaptades a cada esportista.
Curses de diferents distàncies (1.500m, 400m, 200m, 100m), relleus de 4x100 o 4x25m, salts de llargada, tir de pes de 4kg, i també proves adaptades i assistides per tal que tots els esportistes, independentment del grau de discapacitat, puguin competir i participar en el campionat.

Special Olympics Catalunya, el moviment que aplega atletes amb discapacitat intel·lectual més gran del món, i la Federació ACELL, tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica de l'esport i d’altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel•lectual, com a via de desenvolupament personal i d’integració social.





Aquests són els resultats més destacats dels atletes locals:

en primer i medalla d'or:

Xavi Grau (60m assistit verbalment) 
Oriol Vilanova (llançament de pes 4kg)
Jesús Graciano (100 metres llisos)
Vanessa Salvador (llançament de pes 3Kg)

i en segon lloc i medalla de plata:
Victor Cozar (200 m llisos)
Victor Cozar (salt de llargada)
Maite Velasco (60m assisitit verbalment)


Cal felicitar a tots als atletes que han participat als campionats i als monitors i monitores que gràcies a la seva generosa dedicació fan possible que es puguin dur a terme activitats tant enriquidores com aquestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada