dimecres, 23 d’octubre del 2019

Marc Gallego al Campionat Europeu de bikejöring

El passat cap de setmana, 19 i 20 d'octubre, el castellarenc i atleta del CAC Marc Gallego Valle, va ser al Campionat Europeu de bikejöring, scooter i canicross en la modalitat Scooter 1 gos, celebrat a Bèlgica i organitzat per la Federació Internacional de Canicross ICF. La cursa, amb una distància de 5,3 km, es va disputar a dues mànegues que va transcorre amb tot el cap de setmana plujós, fent el circuit molt complicat i amb molt fang, en Marc i la seva gossa Deva no estan habituats a aquest tipus de terreny.

En la primera màniga, el castellarenc explica que va ser conservador, ja que l'estat del circuit no era bo, però van acabar classificant-se en una 15a posició.

La segona màniga va començar amb el dia plujós deixant el circuit encara més impracticable. En Marc sortí en el calaix a les 8h:38'30" del matí, des de la sortida va controlar millor la velocitat de la gossa, fent possible una millora considerable del binomi, però en el km 3,3 va perdre la roda del darrera, decidint així un abandonament de la cursa per seguretat d'ell i de la gossa. Quedant en la darrera posició de la categoria sènior i 70è absoluta.