dimecres, 19 de febrer del 2020

Agraïment a Dedicim Castellar

Imatge de l'Actual
Des del Club Atlètic Castellar, felicitem a Decidim per la iniciativa de retornar els diners que van aconseguir fent política per Castellar. Ho veiem com un exemple generós a seguir per la resta de partits del municipi, sobretot ara que les entitats sobrevivim amb unes aportacions públiques molt minses. Gràcies al suport de Decidim, el Club Atlètic Castellar podrem dur a terme el projecte inclusiu que estem treballant des de l’any 2018 conjuntament amb el Grup Cooperatiu TEB.

Amb aquest projecte treballem per afavorir l’accés a l’esport a tothom, contribuir amb la salut i el benestar i incrementar el coneixement i la sensibilitat de tots els atletes, monitors i entrenadors del CAC en relació a les persones amb capacitats diferents.

Les entitats sense ànim de lucre, som agrupacions de persones que també treballem per aportar valor social, cultural, esportiu i humà a la societat. Les persones que representen aquestes entitats no reben cap tipus de remuneració, gràcies a elles i a totes les persones de l’entitat que també col·laboren de forma altruista, podem oferir serveis i organitzar actes pel municipi. En el cas del Club Atlètic Castellar a nivell esportiu, cada any organitzem diversos esdeveniments oberts a tothom que mouen més de 20.000 persones entre participants i espectadors d’arreu de Catalunya. Des de fa més de 40 anys mantenim una escola d’atletisme, actualment amb més de 120 nens i nenes, que es gestiona també gràcies als monitors i monitores que de forma voluntària i compromesa retornen els coneixements que han adquirit de l’entitat, i ara també tindrem una secció inclusiva, un nou projecte que ens il·lusiona i que tal com deia Francesc Martínez de Foix i Llorens (Barcelona, 24 de maig de 1954 - 16 de juliol de 2017) directiu del Grup Cooperatiu TEB: “Una entitat que procura que les persones amb discapacitat intel·lectual siguin ciutadans actius, reconeguts i feliços és una entitat millor per a tothom”.

Aprofitem també per felicitar a la resta de projectes premiats: ADENC, Cal Gorina i Sala Puigverd. Entitats que fa anys que treballen pel bé comú i la millora social i ambiental.

Una vegada més, gràcies Decidim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada