diumenge, 2 de febrer del 2020

El CAC 12è de Catalunya per equips


Dani Pinosa als 400mll

A la pista coberta de Sabadell s'ha celebrat aquest dissabte passat el Campionat de Catalunya per equips màster on el CAC ha participat amb molts lesionats i baixes d'última hora que han mermat
l'equip, tot i així, s'ha tingut una actuació força elogiable amb algunes participacions com ara als 400m. on a la seva sèrie, amb rècord CAC, Dani Pinosa ha superat a tots els rivals a la recta final menys a un amb emocionant caiguda inclosa sense conseqüències, "els que venim del futbol sabem caure" va declarar després de la gesta; també bona actuació de Javi López als 1.500m, superant a molts rivals (i una bona demostració a l'alçada) a l'igual que Mohamed el Haddad als 3.000m, la bona tornada de l'històric Antonio Bono als 800m, la bona volta als 200m d'en Dani Castellanos, bona actuació en pes de Jonathan López, en llargada d'Oriol Rico, en triple de Xavi Estebanell i en 60m primera actuació, amb lessió inclosa, del retornat després de molts anys Enric Vallmitjana, Com acloenda un gran relleu del CAC al 4x200m. amb triomf a la seva sèrie dels superàpids Rico, Bono, Pinosa i Castellanos han portat al CAC al 12è lloc final.

GRANS MARQUES DELS JUVENILS AL CONTROL DE PISTA COBERTA

A Sabadell el dissabte al matí tornaren a enregistrar-se molt bones marques de les noves generacions del CAC amb nou rècord CAC d'Adrià Bernal als 60m. amb 7.44, per grans 7.67 de Roger Davi, 8.53 de la Berta López, segona millor marca del CAC a la història i 9.27 de l'Alba Cuadras. També notable registre d'Eric Haba als 400m amb 53.15 acompanyat del nouvingut Oscar Guijarro amb uns prometedors 59.49, una nova marca personal de Jan Casamada als 1500m. amb 4.22.71, una gran marca personal també, segona millor de la història del CAC per una fortíssima Ainhoa Roldán amb 5.09.76 i acompanyada d'una Paula Pi, també amb marca personal i cada dia progressant amb 5.30.01.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada