dimecres, 20 d’octubre del 2021

El CAC al cros de Canovelles


El passat diumenge 17 d’octubre es va iniciar la temporada catalana de cros 2021-2022 amb la celebració del 19è Cros de Canovelles, organitzat pel Club Atletisme Canovelles i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit es troba al costat de les pistes d’atletisme de Can Duran.

Amb una esplèndida matinal atlètica, es van realitzar disset curses en totes les categories. La victòria absoluta de la cursa sènior-promesa va ser per Marc Trasserra (CA Vic) que va marcar un temps de 30:07
sobre una distància de 9 km. En dones es va imposar Encarna Nuñez (CA Granollers) amb 34:40 també sobre 9 km.

Pel que respecte al Club Atlètic Castellar cal dir que van fer molt bones actuacions per ser el primer de la temporada, sobretot pel que respecta a la veterana Sònia Cerdan que fou tercera, però també la Berta López a la cursa sub20 aconseguí un bon cinquè lloc acompanyada de la recuperada Ainhoa Roldán sisena, en sub 18 la Paula Pi fou sisena per novena la Paola Clermont, en sub16 la Laia Romero 15a i de nois un potent Jan Casamada acabava setè en sub18 per 46è Lluís Garcia i en sub16 Saúl Corral era 24è i Adrià Sánchez 37è. L' inici d' una temporada que esperem normalitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada