dilluns, 29 de novembre del 2021

MARTA ROMANCE I JAMUE LEIVA GUANYEN EL 43è CROS VILA DE CASTELLAR - 32è MEMORIAL PERE HERNÁNDEZ

Jaume Leiva

El diumenge passat va ser un gran dia per al Club Atlètic Castellar perquè es va poder tornar a realitzar una altra edició, després del buit per la pandèmia, del seu cros: el 43è cros Vila de Castellar-32è Memorial Pere Hernández i ho va ser no perquè hi hagués una gran participació (460 inscrits coincidint amb la Jean Boin) ni tampoc acompanyà el temps perquè el fred glaciar i vent feien poc estimable la presència a les pistes sinó perquè participaren 120 atletes del CAC i es va fer la primera cursa inclusiva, hagueren molts triomfs atlètics locals i l'organització plena de voluntàries i voluntaris funcionà amb molt bon ambient i rigor i va ser felicitada per molta de la gent assistent de 30 clubs de tot Catalunya.

A nivell esportiu destacà el gran triomf del terrassenc campió d'Espanya de mitja marató Jaume Leiva, un dels grans referents de la història de l'atletisme català dels darrers anys en categoria masculina, mentre en dones hi hagué el triomf a la cursa absoluta de l'atleta de la JAS Marta Romance.

A nivell local hi hagueren molts triomfs i pòdiums a moltes categories començant pels veterans on uns cada cop més forts Antonio Bono (4art), Mohamed el Haddad (5è) i Javi López (5è) màsters B destacaren a la primera cursa del gèlid matí, acompanyats a l'Open amb el primer pòdium del CAC amb Oscar Bertrán (3r), mentre la resta a la cursa foren Antoni Canyameras (8è), Iván Gaitán (12è), Joan Hernández (17è), Jordi Romero (18è), Josep Maria Fontanet (22è), Dani Cejudo (24è) i Miquel Tello (25è).

Després vingué la cursa de les sub16-sub18 i tots els triomfs foren pel CAC amb una fortíssima Paula Pi que acabà primera seguida de la Paola Clermont segona i en sub16 Laia Romero primera i la Júlia Giba cinquena.
 
La següent prova amb las màsters també vingué el triomf del CAC amb la Montse Rodríguez primera i la Sònia Cerdan tercera i en sub 20 la Berta López segona, mentre en l'Open la Laia Jan era vuitena. 

A la cursa absoluta uns forts Xavi Planas (5è) i Marc Garriga (7è) acabaren a les primeres posicions i assolí pòdium al sub 20 Eric Haba que fou segon.

També en sub16 i sub18 masculins es deixaren veure els del CAC i Jan Casamada dominà tota la prova i guanyà d'una forma espectacular el sub18 seguit per Lluís Garcia (9è), Adrià Sánchez (10è), Dani Camargo (11è), Alejandro Alcalde (12è), Oleguer Martínez (13è) i Pau Estapé 16è , mentre en sub16 Pol Fortes fou 8è.

Passem a un dels moments més emocionants del matí quan es va dur a terme la primera cursa inclusiva amb l'ajuda de molts monitors i la participació de 13 atletes del CAC que ho feren molt bé: Paquita Valle, Manoli de la Torre, Maite Velasco, Gemma Pérez, Mercè Martín, Víctor Cozar, Biel Arbós, David Cano, Oriol Vilanova, David Bertrán, Oriol Rodríguez, Xavi Grau, Edgar López i Leo Claveria.

La següent cursa fou la sub14 femenina amb més de 40 participants i una atleta del CAC Ivet Ortuño per davant , tot i acabar en una bona tercera posició final i la resta del CAC foren Marta Alba (19a), Mar Franch (23a), Lucía Zorrilla (24ena), Marina Alcalde (25a), Irati Hernánez (27a), Cristina Félix (36a) i Núria Blasco (37a).

Mentre en nois sub14 realitzà una fantàstica cursa Martí Arnau que acabà quart i darrera Nin Martínez (14è), Alex Gornic (15è), Roger Ruiz (19è) i Mateu Solà (22è). Després fou el torn de les sub 12 i també corregueren molt bé i foren les següents: Maria Pinosa (13a), Lydia Vila (26a), Carla castillero (27a), Ariadna Díaz (30ena), Lai Andaluz (37ena) i Clàudia baldó (38ena).

Per una altra banda els nois sub12 van tenir un gran lluiment i bona part de la prova el primer va anar en Leandre Pascual que acabà cinquè i darrera un fort Àlex Gómez setè (atenció tots dos el fort que pugen!) i darrera també molt bé: Carles Moreno (12è), Eric Garcia (20è), Biel Pérez (25è), Adrià Muñoz (26è) i Ismael el Haddad (28è).

A la cursa de les sub 10 es veieren també bones actuacions amb l'Abril Martínez (10ena), Sara Sáez (17ena), Oumnia el Haddad (20ena), Núria Bertran (30ena) i Julia Soto (35ena) i en nois un fort Àlex Castellanos fou novè i darrera Pablo Ibañez (15è), Alex del Rio (26è), Leo Vargas (38è), Raul López (41è), Pau Mota (60è) i Bernat Piña (64è).

De les sub 8 corregué molt ràpid la Bruna Campí que fou cinquena i darrera la Nora Aguilera (12ena), la Noa arias (15ena) i l' Alejandra Herrero (16a) i en noi sub8 estigueren amb pòdiums un fortíssims Pol Muntada (2n) i Mario Rodríguez (3r) i adrera Pablo Garcia (10è), David Hernández (15è), Marc Viñas (20è), Roger Cabestany (23è), Mateo Ibáñez (24è), Leo Trunas (29è), Nil Galán (35è), Xavi Refeles (40è), Pau Cano (42è) Rodrigi Herrero (45è) i Marc González (47è). Per últim a la mini dels més petits es donà el triomf del castellarenc Nico Rodríguez i darrera Marco Carrasco, Abril Trunas, Gerard Martínez, Arnau Perdigo, Alex Soto i la Laia Herreo.

A les 14 hores finalitzà el cros amb l'entrega de trofeus per part de les germanes de Pere Hernández (Manuela i Maria a les quals el CAC les obsequià amb un ram de flors), per part de l'alcalde Ignasi Jiménez i el president del CAC Xavi Arderius on no faltà una medalla per atots els atletes inclusius que van participar i una bona sensació de satisfacció que una gran competició torna a Castellar del Vallès.

Des del Club Atlètic Castellar agraïm també la col·laboració de:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada