dilluns, 1 de novembre del 2021

El CAC 3er de Catalunya per equips femenins de cros

veura més fotos del campionat

Júlia Giba, Paola Clermont, Meixi Chacon, Paula Pi i Joan Sesé entrenador

Montse Rodríguez 2ona al Cros de Calonge Sant Antoni

Sònia Cerdan, Montse Rodríguez i Joan Sesé

Aquet diumenge passat s'ha acomiadat octubre amb el Campionat de Catalunya de cros que s'ha realitzat a Calonge Sant Antoni coincidint amb el seu cros de la temporada gironina. Han estat 29 atletes del CAC els que hi han participat i el més destacat a nivell individual, ha estat el segon lloc a la cursa de les màsters de la Montse Rodríguez amb un temps de 16'51" en un circuit de 4.100 m i només superada per sis segons per la pratenca Noelia Jiménez, mentre la també del CAC Sònia Cerdan acabà setena.

A nivell oficial el més destacat ha estat el gran tercer lloc per equips a les sub18 que, a més, significa la classificació pels Campionats d'Espanya a Sevilla, amb un equip format per una forta Paula Pi que acabà vuitena i darrera una no menys forta Paola Clermont acabant 13ena i completat per una reapareguda Júlia Giba, lesionada durant molts mesos i esforçant-se de debò, acabant 35ena i la velocista Maxi Chacón amb un gran mèrit acabant 42ena.

La resta han corregut de valent i així s'ha vist a l'Ainhoa Roldán quedant quinzena als sub20 mentre l'E ric Haba n'era el 22è. En Sub18 un fort Jan Casamada es mesurava amb els millors catalans de tu a tu i acabà onzè pel 28è lloc de Luís Garcia. En Sub16 masculí s'assolia un bon desè lloc per equips amb: Saul Corral 29è, Adrià Sánchez 59è, Pol Fortes 76è i Genis Bernal 86è, mentre en fèmines la Laia Romero enregistrà el 29è lloc.

En sub 14 s'assolí un vuitè lloc per equips amb una gran cursa de la Ivet Ortuño que arribà onzena i darrera la Marta Alba 46a, la Mar Franch 52a i la Irati Hernández 55a.

En Sub12 hi hagué participació individual de fèmines amb la Maria Pinosa (80a) i l'Eric Garcia (72è), però en sub10 masculins sí que s'assolí equip que acabà quinzè amb l'Alejandro del Río 46è, en Pablo Ibáñez 60è, en Raul López 87è i en Jan Astals 91è, mentre de noies la Sara Sáez acabà 54ena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada