diumenge, 5 de desembre del 2021

XAVI PLANAS GUANYA EL 55è CROS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS/MASTERS

Xavi Planas arribant

Sònia Cerdan

Montse Rodríguez

Oriol Rico

Un grup d'atletes del Club Atlètic Castellar han participat aquest diumenge 5 de desembre del 2021, pre-pont, en el prestigiós i multitudinari 55è Cros Internacional de Granollers, un dels crosos més importants de la temporada amb un circuit força pla i ràpid. El més destacat del CAC ha estat el gran triomf a la prova màster d'en Xavi Planas, un dels grans corredors de tota la història del CAC; Planas ha realitzat un temps de 15.07 en cobrir una distància de 4.500m i torna a dalt de tot del pòdium després del temps de buits pandèmics. Cal recordar que Xavi Planas portava uns grans entrenaments durant mesos per intentar el rècord CAC a la marató de Barcelona del 2020 i una setmana abans va ser el país confinat, però la vida ha continuat i torna a estar ben fort. A la mateixa prova trobem a la classificació en 11ena posició (de 86 corredors) amb 16.02 a Mohamed el Haddad que cada dia està millorant en la seva preparació (com ja va quedar palès la setmana passada al Cros de Castellar). 
També a la mateixa prova tenim en dones el lloc de la Montse Rodríguez en una prova molt competida i a només deu segons del pòdium i a la mateixa categoria el 12è lloc de la Sònia Cerdan, també s'han classificat en bons llocs en Javi López (43è) i l'Oriol Rico (54è).

Altres classificats del CAC en altres curses del cros de Granollers han estat l'Edgar Pedrosa a sub10 el 37è, la Laia Romero la 19ena i el Dani Carmargo el 31è en sub16, la Paula Pi (10ena)Paola Cleermont (12ena) en sub18 i, el gran vuitè lloc de Jan Casamada en la duríssima cursa sub18.

Xavi Planas al pòdium


KARIM CABEO SEGON A LA 35 ena PUJADA I BAIXADA A GUANTA

A Sentmenat aquest any no ha fallat la seva tradicional Pujada i Baixada a Guanta sobre 12,3km a la seva trenta-cinquena edició i en ella ha tingut un gran comportament el soci del CAC Karim Cabeo que ha estat el segon més fort amb un temps de 44.35, tot continuant les seves esplèndides actuacions dels darrers temps en curses de muntanya com també l'Ivan Gaitán que ha estat el 22è amb 50'02".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada