dissabte, 2 de gener del 2021

El CAC arranja les oliveres del circuit de cros

Aprofitant les festes nadalenques uns quants socis del Club Atlètic Castellar han dedicat una part del seu temps lliure a arranjar el conjunt d’ oliveres del circuit de cros que aquest any no ha pogut celebrar el seu Cros Vila de Castellar Memorial Pere Hernàndez després de 42 edicions ininterrompudes des del 1978. 


Ha estat una feina força engrescadora i que també ha passat per l’obtenció gairebé 200 kg d’olives que un cop passades per la premsa ha permès aconseguir 40 litres d'oli excelent ,característica típica de l'oli produït a Castellar, poc però d'una elevada qualitat.


Alguns dels voluntaris comparaven aquest episodi de la sempre entranyable història del CAC amb els valors que reflecteix i transmet l'atletisme. Aconseguir el premi de l'oli es el fruit de la paciència amb les oliveres, la constància al terreny de cultiu, així com mimar cadascún dels detalls que envolta el romanticisme d'aquest cultiu tant característic de la Mediterrània.


Un fort aplaudiment per aquestes plegadores i plegadors, escarradores i escarradors que amb unes bones borrasses, com s’ aprecia a les fotografies, han deixat per un temps els cronòmetres i les sèries, les llargues tirades runners i el circuit d’ estiraments multisalts . 




El premi: el millor oli del Vallès i,com ja sabem, “com el Vallès no hi ha res”. 

Desitgem un bon any atlètic 2021 a tota la gran família del Club Atlètic Castellar, a tots els castellarencs i a aquest món per tal que superi la tragèdia pandèmica. 


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada