dimecres, 9 de novembre del 2022

ANTONIO BONO TERCER A LA CURSA DEL CLUB NATACIÓ SABADEL

El diumenge 6 de novembre s' ha celebrat la tradicional cursa del Club Natació Sabadell que aquest any ja ha arribat a la trentena edició amb sortida i arribada al costat de  les instal.lacions del CNS i que aquest cop, com sempre, ha comptat amb una bona participació de 500 atletes entre les tres proves disputades. El més destacat dels atletes del CAC ha estat la tercera posició final a la prova dels 5km. del veterà Antonio Bono amb 16.26; una excel.lent marca que demostra la bona forma que està adqquirint els darrers temps; curiosament superat a la segona posició per un altre castellarenc i soci del CAC  Martí Bertrán amb 16.10. 

Cal també destacar a la cursa de 10km. la gran actuació d' Òscar Bertrán cinquè  dels màsters ( i vuitè absolut) amb 35.02 i  de Mohamed el Haddad amb un vuitè lloc final de veterans (i 12è absolut) amb una excel.lent marca de 36.31. Cal valorar també el quart lloc final a la categoria de més de 55 anys de Juan Moreno amb 44.22 sobretot si tenim present que és un septuagenari capaç de fer 10km. a 4'20" cada un i que en aquesta cursa no contemplen la possibilitat de compartimentar més les categories.sinó equiparar al mateix conjunt gent amb una distància vital de més de 20 anys.



NOU PÒDIUMS DE L CAC AL CROS DE CERDANYOLA
Fins a nou vegades la promoció del CAC ha hagut de passar per la cerimonia d' entrega de premis al cros de Cerdanyola celebrat aquest diumenge passat i ha demostrat que aquest any tenim un nivell molt elevat en qualitat i també en quantitat (fins 45 atletes del CAC participaren). Comencem per la cursa C/ on el guanyador fou la nova promesa del CAC Iu Chamanell, però també corregueren  Pablo Ibáñez (18è), Biel Pérez (23è), Xavi Torres (24è), Noe Sánchez (32è) , Adriàn Muñoz (34è) iBernat Pina (38è). . També a la categoria C12 el triomf fou del CAC  amb la velocitat punta de Nico Rodríguez i atmbé fent un gran pòdium l' Emma Canadillas (2a) i darrera l' Arlet Pérez (11a), Arnau Perdigó (10è), Àxel Viñas (16è), Pol Cabestany (17è) i Ivan Muñoz (18è). Una altra cursa amb pòdium fou a la C2F amb la forta Irati Hernández que acabà tercera. I no s' acaben aquí els pòdiums de les noies perquè a la prova C!0 hi hagué lluiment de la Bruna Campí(2a) i de la Nora Aguilera (4a); continuant amb noies estigueren espectaculars  ala prova C5F on la Ivet Ortuño fou segona i molt a prop Daniela Gaitan (4a), Maria Pinosa (9a), Mar Franch (10a), la nova Jana Rojas (13a) i Martina Gómez (16a). El darrer pòdium del CAC vingué a la cursa C11 on un potent Marc Viñas fou segon i daarrera Marc González (5è), Roger Cabestany (7è), Aran Sánchez (15è), Àlex Sánchez (18è) i Nil Galán (32è). Altres proves sense pòdium però amb molt nivell foren a la C2 on Ricard Martori fou vuitè i darrera un retosnat David Bono (9è) i Nin Martínez (11è), Feliu Homet (16è) i Mario Polo (19è), en aquest sentit també cal descriure de bona actuació el 8è lloc d' Eric Garcia a la C% i a la C6 Paula Sánchez fou la millor castellarenca amb el novè lloc i darrera la combativa Sara Sáez (13a), Nayola Crespo (16a) i Abril Garcia (17a).
Per últim, el darrer pòdium masculí del CAC vingué a la C9 amb un fortíssim Mario que acabà tercer amb un temps de 4.58 i darrera Gerard López (9è), Pol Muntada (10è), Jan Astals (18è), Alejandr del Río (19è), Aitor Gutiérrez (21è) Leo Vargas (26è),, Mateo Ibáñez (41è) , Pau Mota (42è) i Àlex Colledani (48è)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada